Dcera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47817 11.4.2012 19:45

Dobrý den,mám asi takovou neobvyklou otázku,už delší čas vím že moje dcera 10 let pravidelně masturbuje,nevím zda v jejím věku dosáhne orgasmu,to jsem zatím nezjistila ani na netu a nechtěla jsem se nikoho ptát ale podle mě asi ano když to dělá pravidelně.Zatím jsem to neřešila ale mám obyvy aby předčasně pohlavně nedospěla.Mám si s ní promluvit nebo tomu zatím nechat volný průběch.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím, že je to normální a ani se snad nemusíš nějak pídit po tom, jestli dosáhne orgasmu. A věř, že když se naučí hrát si sama se sebou, pak bude mít jednodušší dosáhnout toho s parterem, čímž nechci říct, že by měla už začít, to rozhodně ne.
    Mastrubaci bych neřešila, jen možná se zmínila o pohlavním životě, že na to má ještě čas a tak :)

  • myslím že tohle je úplně normální a není třeba to řešit...jen bych jí vysvětlila že to nemá dělat na veřejnosti, že to není slušné...ale v soukromí může :-)

  • známá mi říkala, že si tyto dovednosti předávají už děti ve školce a i to že je úplně normální.
    Byla jsem překvapená, když se mě dětská doktorka ani ne u ročního dítěte ptala, jestli se seznamuje se svým pohlavím, i tím se hodnotí správný vývoj dětí. A i v tak nízkém věku se dokáží uspokojovat třeba pomocí hraček.

  • Určitě bych tomu nechala volný průběh, prostě poznává svoje tělo..:-) Upřímně, pamatuji si, že já to v 10 letech už taky dělala, sice jsem z toho ještě neměla moc rozum, ale líbilo se mi to.:-)

  • V tomto věku je to naprosto normální. Také jsem tím prošla. Asi bych si s ní sedla a popovídala bych si s ní. Alepoň bude vědět, kde co má a pak to pužije v dospělosti (dospívání). Na můj sexuální život to nemělo žádný negativní vliv. Je mi 35 a měla jsem jen 2 partnery, takže promiskuita, někdy s masturbací spojována, jaksi u mě neproběhla :-D:-D

  • ahoj moje dcera "to dělá" taky.nevím jak to s ní řešit.syn 5let si s pytlíkem nehraje,ale syn 2roky se za něj tahá.

  • Moje neteř to dělala od čtyř let a vůbec se s tím neschovávala a dělala to hodně často. Tak jsme jí vysvětlili, že to má dělat v soukromí. Po čase to přešlo. Nebo to aspoň nedělala několikrát denně. Nijak se to na ní nepodepsalo. Brzo jí bude 18 let a ještě ani s nikým sexuálně nežije, pořád si všechno schovává pro velkou lásku :-).

  • Já jsem to dělala taky celé dětství až vlastně doteď :-D a na sexuální život to žádný vliv nemělo a nemá. Určitě jsem nezačala nějak předčasně nebo byla nějaká divoká nebo promiskuitní. Neměj strach. Aspoň bude přesně vědět co jí dělá dobře a to se bude pak s partnerem hodit až bude dospělá :-).

  • já si matně vzpomínám. že jsem to v tom věku dělala taky a orgazmus jsem z toho neměla, jen to bylo prostě příjemné. Myslím, že to na můj sexuální život nemělo žádný negativní vliv, začala jsem se vším v pravý čas a můj sexuální život je dobrý :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist