Dárky pro kamarádky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74934 25.12.2012 18:54

Ahoj holky, co dát k vánocům jako dárek kamarádkám? Prášli jsme si krásné vánoce po telefonu a ona semi zmínila, že má pro mě maličkost, přestože jsme se dohodli, že si nic kupovat nebudeme. Jsem z toho nešťastná, já na ty dárky fakt nejsem, aby jeden nedal hodně, druhý málo... ach jo holky, co jste třeba daly nebo dostaly vy??
Mockrát děkuji za odpověď..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Darky nejsou o tom, ze se pak clovek citi zavazan, ze treba nedal stejne hodnotny dar, nebo ze by citil, ze mu ma druha strana jeste "co vracet". Daruji, protoze chci. Daruji to, co citim ze udela radost. Jste kamaradky, znate se, vis co ma rada, tak ji tim muzes udelat radost. Treba neco pozitkarskeho, jestli ma rada sladke, tak nejake belgicke pralinky, nebo kvalitni vino se syrama apod. Nejde o to dat neco za kazdou cenu, jde o to udelat radost a to vis nejlip ty, my ji nezname.

  • My jsme si s kamarádkou taky kupovaly jen maličkost, já jsem ji koupila balíček z drogérie ( deodorant, mýdlo a gel ) od DAVE. Já jsem od ní dostala řasenku a lesk na rty. :-)

  • když potřebuji dát někomu nějakou drobnost dávám svíčky

  • Simone26.12.2012 10:46

    Souhlasím s uživatelkou 57361. Pokud chceš dát kamrádce dárek, tak popřemýšlej, co jí udělá radost a cena by v tom neměla hrát roli. Já jsem třeba kamarádce dala o dost větší dárek, než ona mně, ale to vůbec nevadí, dárky nesmí být o ceně. Obě jsme na sebe myslely a daly si to, co jsme myslely, že udělá druhé radost. Já osobně nikdy nedávám dárky kamarádkám proto, že musím. Pokud nemáš penízky, můžeš třeba i něco vyrobit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist