Dárky pro holky 12 a 13 let

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42068 11.12.2012 10:11

Ahoj "Womenzonky", potřebovala bych poradit, co by udělalo radost pod stromkem holkám ve věku 12 a 13 let.
Co teď letí? Mám sice seznam - něco už mám, ale chtěla bych i překvápko. Vůbec nemám nápady. Hlavolam? Společenskou hru - jakou? MP3? Taky nevím - 12-ti letá chce volnou košili - ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone11.12.2012 10:32

    Nepíšeš, jestli jsou to tvoje děti nebo ne, ale co já jsem si ve 12 letech přála, tak to fakt nebyly společenské hry, ale hezké spodní prádlo :-D Už jsem se chtěla cítit trochu víc dospěle a vadilo mi, že mám jen bavlněné kalhotky se sluníčkem apod. Třeba v CA dělají hezké prádlo pro holky v tomto věku. Nebo třeba hezký parfém, lak na nehty, nějaký hezký top (volnou košilí si jistá nejsem, ale třeba by se jim to líbilo) apod.

  • já v tomto věku dostala od babičky stříbrný řetízek a prstýnek a byla jsem frajerka největší, měla jsem z toho velikou radost a měla pocit, že už jsem snad dospělá. Asi bych koupila i nějakou kosmetiku jen pro ně, viděla jsem i hotové kazety, kde byl sprchový gel, šampon a tělové mléko pro teenagery a nebylo to ani tak drahé.

  • Něco z jejich koníčků? Záleží co ji baví, co ráda dělá. Moje děcka si napíší co chtějí, projde to cenzurou a ještě pár věcí dokoupím navíc mimo seznam. Ale třeba oblečení kupuju jen s nimi. Mladší dceři jsem v tomhle věku kupovala povlečení Chelsea a vše co se týkalo fotbalu a oblíbeného klubu. Starší jezdeckou výbavu na koně

  • Sydzej6011.12.2012 12:12

    já mám dceru 30.11 měla 11 let.dostala mp3 a její otec aby se předvedl tak od něj dostane mp4.k vánocům mám pro ní pěkné kalhotky jakoby kraťase.ona už má,ale dětské tak dostane s krajkama na bocích.jsem zvědavá co na to řekne.taky ještě koupím sprcháč voňavku rifle tan.podložku a kolo.

  • ahoj brei, tak ja koupila neterince toaletni vodu adidas, sminky, obleceni - ne volne. zalezi co ma za styl, jestli klasicka puberta, tak trika s napisama treba jsem koupila mikcu I love (srdicko) new york, barevnou bundu, co se ted nosi..spolecenskou hru, ale zalezi co ji bavi: ja koupila "ekosystem" nebot ji zajima biologie, maji to v kazdym hrackarstvi, pak samozrejme elektronika, jak pisou holky. Rekla bych ze krom elektroniky u ni nejvic leti obleceni.

  • JanaRad11.12.2012 15:20

    Tak moje dcerka bude mít 11 let zítra - 12. 12. a chce po mě jediný dárek..chce být 1 den SAMA s maminkou... Takže asi v sobotu s ní pojedu někam do města - podle počasí buďto dál do většího obchodního centra, nebo blíže do obchoďáku... uvidíme, jak moc nasněží...
    Jinak nemám vůbec představu, co jí koupit, nějaké prádlo potřebuje, jinak nevím... Navíc nemám moc peněz na nějaké extra dárky - na desítku dostala dotykový mobil

  • Ahojky mé neteři je 12 let a je totálně zblblá do One Direction (hud. skupina) takže u nás Jéžišek donese cokoli co souvisí s Londýnem :-) Tašky s vlajkou, plakáty, puzzle atd. :-DD Dále taky nepohrdne pěkným oblečením, kosmetikou (antiperspiranty, sprcháče, šminky) a taky bižuterie docela letí

  • já pro dceru (12let) kupovala letos soupravu stříbrný náušnice, prstýnek a přívěsek. to je věc, která se neztratí a užije ji i v dospělosti. a ještě bude chtít nějakou hru na konzoli, takže tu vybereme a bude i ta. o oblečení na vánoce moc nestojí, už jako malá ohmatávala dárky a jak byly měkké, tak je rozbalovala až nakonec, protože očekávala v nich oblečení. ale pár hadříků taky dostane.
    jinak by chtěla i její oblíbené Barbie a spol, ale těch už má tolik, že sem řekla dost :D

  • Ahoj,jestly potřebujete radu tady je sice je mi třináct,ale kdo jiný by vám měl poradit lépe než vrstevnice ? Já se třeba moc těším na nové kolo a nová herní konzole by tak neuškodila záleží na tom jaká vaše dcera je:jestly je spíše sportovní tak jí udělají radost třeba kolečkové brusle,kolo,basketbalový míč,voleybalový míč.....atd a jestly spíš počítačově tak radím nějakou hru do počítače,novou herní konzoli či Mp3,Mp4 přehráváč a jestly zvířátka tak by jí koupila nějaké hezké malé zvířátko :)

  • Tak jak jste včera pochodily womenzonky? :) Doufám, že i pokud byly dárky totálně mimo mísu (což věřím, že se nestalo ani u jedné z vás), tak jste měly doma pohodu a radost aspoň z toho, že jste spolu, což je koneckonců nejvíc, ale vysvětlujte to dětem a puberťákům :D U nás pubertální třináctiletá neteř ocenila nejvíce voňavé tkaničky. Momentálně je v takovém tom věku, kdy veškeré její "modely" jsou šíleně barevné, co nejvíce výstřední a tyhle tkaničky už má asi troje, takže jsme jí koupili dvoje další a k tomu šílené tričko v New Yorkeru :D Měla velkou radost a já se jen modlila, aby má dcera, až doroste do tohoto věku, nebyla stejně bláznivá, ale asi se tomu nevyhneme :D Každopádně vám přeji krásné svátky plné pohody :)

  • Ahoj, já bych to viděla na nějaký pěkný šperk. Mám stejně starou neteř a ta je velká parádnice. Pro holky se dárek kupuje dobře. K Vánocům jsem jí koupila dva korálkové náramky z https://www.midorini.cz/koralkove-naramky/ , protože vím, že jí jimi udělám největší radost.

  • Violetka30.6.2021 23:59

    Myslím si, že v dnešní době letí úplně všechno, co je chytré. Proto jsem své neteři kupovala nedávno chytré hodinky. Sice jí je 12 let, ale už jsem jí koupila klasické dospělácké hodinky, protože je bude moct nosit dlouho a hodinky s obrázkem by u ní asi dlouho úspěch neměly. Kupovala jsem je ze stránky https://www.smartomat.cz/ , protože tento e-shop mi doporučil kamarád. Mají tam velký výběr krásných a elegantních hodinek, které máte během pár dnů doma.

  • monikasapoo13.11.2021 11:39

    Ahoj. Myslíte si, že je parfém https://yesmoda.cz/parfemy/1316-chanel-coco-mademoiselle-edp-200-ml.html dobrý nápad na dárek a nebo to berete jako urážku?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist