Dárek pro ročního synovce

Otázku položila: JanaRad 17.5.2012 9:29

Holky, potřebuju poradit - můj synoveček má dneska 1 rok a na sobotu jsme pozvaní na oslavu. Jenže je to syn bráchy, se kterým se dlouho nestýkám a kloučka znám jen proto, že bydleli chvilku (z důvodu rekonstrukce jejich domečku) u našich rodičů. Švagrová je super a maličký taky, jen s bráchou se prostě"nemusíme". To na vysvětlení situace.
Jenže jsme pozvaní (za to jsem hrozně moc ráda), ale nevím, co ročnímu prckovi donést. Penězi neoplývám, takže dárek tak do 200 Kč. Moje nejmladší dítko mělo 6 let a vůbec si nepamatuju, co měly moje dětičky rády v roce.. Zatím mám jen jeden nápad - nějaký balónek + pucle - nějaké pevnější (můj kluk měl ale až v1,5 roce dřevěné a moc ho bavilo). Co tak baví vaše roční batolata????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mého syna od roku baví auto tatra, navlékat kroužky na tyčku, prohazování jednoduchých tvarů do kyblíku s otvory, miluje zvířátka, nejlépe nějaká se zvuky, rád si prohlíží knížečky, miluje balonky a bublifuk, dětský mobil se zvuky, mašinku se zvuky, magnetickou tabulku

  • Ty puzzle jsou dobrý nápad. Nebo nějaké kostky. Napadla mě i knížka s obrázky a nějakými krátkými básničkami. Neteř strašně bavilo ukazovat si zvířátka. Nějaká hračka do vany nebo do bazénku. Jo a druhou neteř bavily takové dřevěné panenky. Byla to vlastně dřevěná tyčka a na tu se navlékaly kolečka a čtvrečky a vznikla z toho nakonec panenka.

  • Ahoj, tak já mám teda zatím devítiměsíčního a začaly ho bavit kostky, sice zatím ještě nerozezná tvary, ale jak má interaktivní chodítko, tak jsou tam vkládačky, tak si oblíbil jeden otvor a tam hází všechny kostky, tak mě napadá nějaká vkládačka, dají se sehnat taky i levné. Jinak ty dřevěné puzzle se mi zdají dobrý nápad. Pak máme na léto koupené nějaké hračky do vody, tak to ho asi taky bude bavit. A jak píše 55699 tu tyčku jak se navlékají kolečka, taky chceme koupit. Nebo taková ta věž z kalíšků, bývají čtvercového tvaru a dají se skládat do komýnu nebo do sebe. Je toho ted v krámech hodně, myslím, že něco určitě vybereš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist