Dárek pro roční holčičku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54129 6.6.2012 6:43

Ahojky holky,maminy, chci se zeptat nemáte nějaké nápady co by se tak mohlo koupit na 1 roček pro holčičku?? Děkuji za info.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek896.6.2012 7:26

    My koupili plastové kuželky a dřevěné kostky. Ještě něco dokoupím, jakmile něco objevím, narozeniny má za 3 týdny :)

  • ahoj, známí dávali malé k 1. narozeninám hadrovou panenku a takový ten lehoučký kočárek - byla z teho hotová, jo a ještě odrážedlo

  • My slavíme 1. narozeniny dnes. A dostane kostky (s vkláddacím víkem) , nafukovací blbiny do vody, míč, autosedačku (tu pro větší máme půjčenou..) a sháním houpacího koníka a zatím nesehnala..

  • Tak my koupili pískoviště na balkon, bazén s balonky a chtěla bych i dřevěné kostky. Narozeniny bude mít až v srpnu. Nevím, jestli si bude v pískovišti hrát nebo je ještě malej, ale není pomalu kde u nás chodit na písek, uvažovali jsme nad houpačkou na konstrukci, ale je to drahé a na chvilku, tak jsme to zavrhli. To vše nemá od nás, ale tak od celé rodiny, pak bude mít určitě i drobné dárky.

  • Pro rocni dite je to prave jednoduche protoze jeste nema moc rozum a ani si neuvedomi ze neco dostalo tak staci nejake kostky a treba nejake hracky ktere vydavaji zvuky.. to jsem dala taky braaskovi kdyz mel rok a byl nadseny :) a na pisku si taky rad hral a porad rad hraje :)

  • Dcerka měla první narozeniny minulý týden a dostala houpacího losa, měkkej kopačák a pěnový vkládací puzzle. Ze všeho je nadšená a nejvíc z nafukovacích balonků, který nám zůstaly po oslavě :-D:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist