Dárek od přítele - směšné nebo sexy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392423 2.1.2019 15:10

Ahoj všem ve spolek :) Téma trochu pro odlehčení na začátku roku.. také vás podaroval přítel/manžel nějakým spodním prádlem, které byste si samy o sobě nikdy nevybraly?:) Oni tím vlastně obdarovávají spíše sebe, trochu naivně :D já například (mimo jiné) našla pod stromečkem od přítele sadu 5 kousků tang.. v zásadě šňůrky s decentní broží místo trojúhelníčku vzadu. Je přesvědčený, že mám pěkný zadek,, já tanga ale nikdy nenosila. Jedny jsem si vzala na sebe na Silvestra, aby měl radost, ale je mu to málo a loudí na mě, abych je nosila častěji :D vyhověly by jste partnerovi na mém místě?:) A ještě poslední dotaz.. je mi 38, tak sem si tak říkala, jestli to už nevypadá v tomhle věku trochu nepatřičně. nerada bych, aby mě kolegyně z práce pomluvily, že chci být taková ta ,,stará mladá" najednou..

  • 02.01.2019 15:22:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KatieD2.1.2019 15:29

    Tak je nenos do prace, ale na doma a máš to ;-) do práce, když by Ti mely lizt ven šňůrky, mi to taky přijde nevhodné, a to věk dle mě ani nehraje roli :-) Urco bych příteli udělala radost. Ale zase ne každý den, aby to nevypadalo, že kvůli nemu změnis celý svůj styl ;-) Navíc kalhotky jsou zdravější a pohodlnější. Mně osobně se víc líbí kalhotky, ale mam to doma podobné jako Ty :-p

  • stupidiack2.1.2019 16:53

    V případě spodního prádla podle mě nezáleží na věku, ale na typu postavy. Tanga si můžou dovolit jen štíhlé ženy s pěkným zadkem, takže pokud takový máš, nemusíš se bát. Druhá věc - proč bys prádlo, které je ti nepříjemné, měla nosit do práce apod.? Stačí, když občas partnerovi vyhovíš a prádlo si oblečeš třeba na společný večer, ne? :-)

  • OveckaVeru2.1.2019 15:29

    A ty ukazujes kolegynim v praci kalhotky? :D co blbnes. Bud rada :). Me by manzel treba rad neco takového koupil, ale bohuzel sama sobe kolikrat neodhadnu velikost a strih, natoz on :). Vubec bych to nebrala negativne :). A neni ti 70 abys musela nosit bombardaky ;) :D

  • Ahoj, přítel mi prádlo nekupuje, ale vím, co se mu líbí. Tanga to naštěstí nejsou, nesnesu je :D Ale kdyby se mu líbily, tak si je občas vezmu, abych mu udělala radost ;) Kvůli němu jsem si i koupila podvazky, ale nosím je fakt jenom občas, chtěl by to častěji :D Občas ale kouká na internetu na prádlo, co by se mu líbilo a já si pak výběru, co se líbí mě a třeba si to i koupím. Teď naposledy jsem si koupila košilku a nakonec u ní mám asi i větší radost než on, nosila bych ji furt 😂 Hlavně bych ale příteli řekla že se mi to nelíbí a není to pohodlný, ale že jednou za čas klidně, ale aby si nemyslel, že to budeš nosit pořád ;) Za mě jsou hezčí brazilky nebo pěkný normální kalhotky, přítel je na krajky :)

  • Kimberli29.1.2019 15:56

    NOsila bych to co je to bě příjemné a občas bych pro přítele udělala výjimku ;-)

  • Ja se třeba kvůli manželovi přestala líčit. Dávám si jen řasenku. Mu se to nelíbí.. takze když jsem s nim, nelicim se, pokud jdu do města, tak se trochu nalicim :) takze pokud by chtěl abych něco nosila, nosit to budu, abych mu udělala radost ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist