Dárek Nedárek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74006 28.9.2012 9:29

Zdravím womenzonky :-)
Našla jsem na interněte boxerky Puma a strašně se mi líbí, jsou i docela levné :-D, na to, co je to za značku :-) .. Krásné jsou, zalibili se mi hned na první pohled, takže první co mě napadlo, že je musím koupit příteli :-) .. Jenže.. Přítel teď nic neslaví, žadné výročí nemáme, Vánoce daleko, a tak nevím, jestli to není blbé, že až k němu přijedu, dám mu boxerky :-) .. Co říkáte, jak byste to udělaly vy? :-) .. Taky mi sice teď koupil mikinu a nic jsem neměla, ale tohle jsou boxerky, kdyby to byla mikina, tak bych to asi tolik neřešila a prostě mu to dala :-D :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8928.9.2012 9:39

    Občas si dávají lidi dárky i jen tak, nemusí se pořád něco slavit :) Prostě řekni, že se Ti líbily a nechtěla jsi čekat, ža s ebude něco slavit, tak mu to dáváš teď :)

  • Simone28.9.2012 10:11

    Já bych to nechala na Vánoce :-D Já nakupuju dárky už od léta a o Vánocích si pak užívám jen adventní čas. Pokud nechceš, tak mu je dej jen tak, jak píše Marťásek :)

  • petulinkaa1328.9.2012 10:11

    Tohle my vubec neřesime,když chceme tak si neco kopime a dame behem celeho roku a nemusi mit jeden z nas narozeniny,svatek nebo cekat na Vanoce,to je to co si lidi myslí,že napr. k Vánocum se ,,MUSÍ" neco koupit,pritom je to takova kravina,spousta lidí vůbec neví o čem jsou Vánoce i ty narozeniny,takže jestli mu chceš dát boxerky,tak mu je dej a neřeš že zrovna nemá narozeniny nebo neco.

  • Verousek8928.9.2012 13:59

    My si běžně dáváme dárky jen tak a je úplně jedno, co to je :) Určitě nečekáme na něčí narozeniny nebo dokonce až na Vánoce. Vůbec nerozmýšlej a jdi do toho.

  • Přítel taky dřív nosil právě boxerky od Pumy, ale prý s nimi moc spokojený nebyl. Myslím, že mu neseděl střih. Teď nosí hlavně Calvin Klein boxerky a ty jsou prý mnohem lepší. Je ale pravda, že jsou i o něco dražší. I když občas se dají sehnat za docela dobrou cenu, viz třeba https://www.brandyou.cz/boxerky-calvin-klein-cerne-bile-3ks/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist