Dárek..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424394 25.1.2021 11:07

Dobrý den.. přítel má 17.2. narozeniny a já vůbec nevím co mu dát.. ještě 3 dny před tím je Valentýn a potřebuju něco i na Valentýna. Nemáte nějaké tipy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My tvého přítele neznáme. Mohu ti třeba poradit knížku o horolezectví, která by se mému příteli líbila, ale tvůj přítel ji nemusí ocenit, protože nečte a nemá rád tento sport. Zkus nejprve napsat, co ho baví, co má rád, čemu se věnuje

  • Mezi mé pravidelné dárky, které jsem dávala v každém vztahu patří - budík, kvalitní pero/propiska, předplatné oblíbeného časopisu, voňavka. A na Valentýna - třeba vlastnoručně uvařená večeře s "bonusem"

  • Dárek klidně, může být jak na valentýna tak i k narozeninám. Já též mám narozeniny 19.2 a s minulým přítelem jsme se tak dohodli a bylo to hezké. Já nevím co by ho potěšilo ani nevím kolik vám je let abych vám doporučila něco pro mladé a ne třeba pro páry co jsou spolu už dyl nebo už jsou vdaní :-D má rád nějakou kapelu nebo zpěváka tak mu dejte něco od nich nebo dělá nějaký koníček tak něco z toho anebo jestli víte co v poslední době chce a líbí nebo o něčem mluvil že by chtěl tak mu to kupte určitě mu tím uděláte radost ze jste si vůbec zapamatovala co chtěl. :-) Můj ex by jako "valentýnsky" dárek bral večeři kterou si vy dva sami uvaříte. 8-. 8-. Nebo společné koupání při svíčkách :-D Snad jsem nějak pomohla

  • Kocka12345678925.1.2021 15:26

    Třeba hodinky, nejaka fajn voňavka..

  • Ahoj. Třeba by ho mohli zaujat pánské náramky z chirurgické oceli z webu http://www.sperkymahu.cz/panske-3/ ? Jsem chlap, takže pro chlapa jsem nikdy moc dárky nekupoval, ale myslím si, že s tímto bude přítel spokojen. Taky by zafungoval, jak už tady někdo říkal, "bonus". Ten na chlapy zafunguje vždy :D. Hodně štěstí.

  • Ahoj, tak co jsi nakonec koupila přítelovi k narozeninám? :-) . My se vždy domlouváme na tom, co by ten druhý chtěl a pak jen vymyslím nějakou drobnost, aby měl nějaké překvapení :-) . Chlapi to mají jednodušší. Koupí kytku a je to :-D . Přítel se letos vyznamenal. Využil dovoz květin od https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-ceska-republika , takže jsem dostala obrovský pugét růží se vzkazem. Bylo to úplně jako v těch amerických filmech :-D .

  • Jarmillka25.1.2022 18:56

    Já to letos vidím na nějaké vtipné prádlo, co má fajntricko.cz, tak se zkus podívat jestli by ti do oka nepadlo něco takového :)

  • 66688822.12.2022 13:02

    Já mám dobrou zkušenost s ochrannými pomůckami z internetového obchodu https://www.uvex-safety.cz/cs/ , vybírala jsem je tam pro přítele a měl z nich radost. Teď mám v plánu koupit něco tátovi a dědovi, kteří mají narozky v lednu. Pro chlapy je docela těžké vymyslet nějaký pořádný dárek, který je potěší. Třeba tento nápad někomu pomůže.

  • Hanyla24.2.2023 21:45

    narozeniny mám 13.2. a hned druhý den je Valentýn. Každý rok dostanu k narozeninám šperky z olivie a na Valentýna květiny

  • JanaK2028.11.2023 14:23

    Na Valentýna bych doporučila něco osobního a romantického, jako třeba večeři při svíčkách nebo společenský zážitek. Pro narozeniny pak můžete zvolit něco praktičtějšího. Já jsem nedávno svému manželovi k narozeninám koupila lovecký nůž na internetových stránkách https://armik.cz/. Je to skvělý a užitečný dárek pro muže, který má rád přírodu nebo outdoorové aktivity. Přeji hodně štěstí při výběru dárku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 475 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist