Dárečky pro kluky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #290844 9.11.2015 20:05

Ahoj! :) Vánoce jsou sice až za dlouho, ale čím dřív tím líp. Takže se chci zeptat, co kupujete svým přítelům, bratrům a podobně. Můj přítel je i můj dlouholetý kamarád. Nikdy jsme se ovšem nebavili tak, abychom si dávali dárky. Tudíž vánoce bude naše "poprvé". Je to fotbalista, rozhodčí, rybář a taky typický kluk, co moc nečte, raději kouká na filmy nebo něco hraje a chodí do posilky. Takový neutrál, kterému se ovšem dosti těžko vybírá dárek. Máte nějaké rady? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já většinou pro chlapy všechno řeším poukazem. Např. poukaz do fitka, rybářské potřeby atd. Záleží co má ten dotyčný rád. Pro manžela pobyty na Slevomatu a to je výhodné, páč to si vždycky užiju s ním :-D

  • piprdka10.11.2015 7:35

    Já kupuju měkouše - bráchovi i svému muži. Tvrdé dárky kupujeme jenom dětem, držíme se toho, že Vánoce jsou pro děti, co se týče dárků. My se spokojíme s pohodou a domácím koňakem :-D ale jinak tchánovi jsem objednávala pěknou rybářskou brašnu, mrkni na nějaký, když je ten tvůj rybář ;-)

  • Taky je fajn nějaký kulturní zážitek : divadlo, koncert...nebo tak něco. A taky výhoda , že je to pro Vás oba :) Jinak též vybírám měkké dárky ( nějaké tričko, svetřík, ponožky... se vždy hodí). Jednou si řekl o křesadlo. Tak to by se možná rybaři taky hodilo , pokud by si někde dělal táborák :) No a pak koukám jaká kosmetika mu dochází, tak to řeším parfémem, sprcháčem....nebo se mu rozbil holici strojek, strojek na stříhání...I dobrá knížka potěší, když víš jakého autora má rád :) a chlapi si myslim nepohrdnou ani flaškou nějakého dobrého pití :)

  • Myslim,ze jako sportovec a rybar oceni napriklad funkcni termopradlo. Mekke darky se snazimnejak ozivit vlastni tvorbou - neco na obyc triko nakreslim,vyrobim nejaky privesek atp.,aby to nybylo jen o kzsu obleceni....

  • U nás se mužům kupují většinou tvrdé dárky (doplňky k elektronice). Můj muž miluje kávu a tak minulý rok dostal přenosný kávovar od nespressa (skládáme se na velké dárky :)

  • esternovakova197022.6.2022 18:11

    Měla jsem kamaráda rybáře a to bylo teda něco. Neustále mluvil o nějakých lokalitách kde byl zrovna rybařit, jaké pruty si koupil, že si na https://www.sportcarp.cz/pruty-a-navijaky/rybarske-pruty/spodove-pruty/ obstarává spodový prut a takové věci. Už chybělo jenom, aby mně někdy poslal slovníček pojmů abych se zorientovala v tom jejich slangu. To není nic pro mě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist