Dámské intimní mýdlo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373510 18.5.2017 18:19

Máte zkušenosti s intimním mýdlem? Dokáže opravdu předejít svědění intimních míst?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys18.5.2017 22:16

    Mě v drogeriich koupený mýdla a gely na intimní hygienu drazdily vždy ještě víc. Jediné mýdlo, které mi sedí je mýdlo na intimní hygienu z fleru s dubovou kurou. Je třeba asi zkoušet. Na předcházení svědění mi pomáhá kokosový olej, používáme i jako lubrikant.

  • dancewomen18.5.2017 19:11

    Mne pomaha jen Canesten intim gel.

  • Já intimní gely/ mýdla používám furt. A různé značky, Nivea, Chilly, většinou to, co je v akci :D A stěžovat si nemůžu :) Hlavně v době ms mi to přijde super :-)

  • Já jsem používala Lactacyd, od tý doby, co mi došel jsem si ho už nekoupila :D Ale svědění přestalo :) Měla jsem i Chilly a ten mi vůbec nevyhovoval.

  • já se umývám jen vodou, ze spousty přípravků pro intimní hygienu (gely, mýdla...) jsem měla právě svědění. ono přílišná hygiena kvasinkám ap. docela nahrává protože tím narušuješ vlastní mikrofloru. neříkám neumývat se, ale voda stačí, zvlášť pokud máš časté sklony k infekcím;-)

  • Používám lactacyd a to i když se potřebují oholit.
    Intimní mýdla mívají jiné pH než normální mýdlo a navíc často i kyselinu mléčnou, která pomáhá naopak udržet vhodné prostředí, které kvasinky nemusí. Nevím jak kdo, ale umývám si stydké pysky a tam je vhodne se umýt a navíc tim umyji i zadek, protože mýdlo od něj vždy steče kam by nemělo, takže intimní gel je pro mne příjemnější. Takže o nějakém prostředí pochvy a jeho narušení nemůže být řeč :-)
    Chilly sem zkusila zelený a spokojená s ním nejsem, mám ho jen malé cestovní balení a stále nedobrane.

  • Lactacyd a chilli. Nejlepsi 👍

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist