Dá se zvyknout na tanga?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182903 10.9.2018 15:28

Ahoj, pro ty z vás, které je nosí, jak dlouho vám trvalo si na ně zvyknout? trochu měním šatník teď na střední a chtěla jsem do toho zahrnout i spodní prádlo. tanga se mi prostě líbí (a přítel je z nich paf :D ale zatím jsem je měla na sobě párkrát a vždy jsem ráda, když je můžu sundat když přijdu domů z venku :D Tak by mě zajímalo, jestli je to jen o zvyku.. v pátek odjíždím na víkend pryč, tak jsem si říkala, že bych si vzala s sebou jenom tanga.. myslíte, že se na ně dá zvyknout takhle ,,nuceně"?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja je nosim skoro denne a zadne problemy teda nemam a nikdy jsem nemela. Nebo alespon ne z nich.
    Daji se koupit bezesve, nebo se zamer na takove, ktere jsou v rozkroku uzsi a nemaji moc tluste svy.
    A posledni dobou mam rada podobne temto http://m2.hm.com/m/cs_cz/productpage.0631649001.html.

  • Já nosila skoro 10 let jen tanga a přišlo mi to naprosto normální. Když jsem pak někdy náhodou vzala kalhotky, připadalo mi že je na zadku vidět ten okraj... Co chodím do práce, zase jsem je přestala nosit a vezmu je jen když jdu ven... Jo a nikdy jsem neměla zánět nebo tak něco...

  • stupidiack10.9.2018 16:32

    Já osobně je nenosím, jsou mi nepříjemné a jde o dost nehygienickou věc. Většinou jsou z umělých materiálů, které taky nejsou příliš zdravé a můžou způsobovat záněty atd. Většině (ne-li všem) chlapům se naneštěstí líbí, ale proč si je nevzít jen občas na večer, abys udělala partnerovi radost a potom si vzít zase normální kalhotky? ;-)

  • petulinkaa1310.9.2018 16:50

    zvyknout se da, ale jak kdo chce :-D 3-4 roky jsem je. nosila, ale dneska si ti už neumím představit a. nesměli by mi do baráku :-D vem si oboje a uvidíš v čem vydrzis :-D každopádně jen tanga nejsou tim jedinym sexy. pradlem ;-)

  • Ahoj, já tanga nedoporučuju... :( Jsou sice pěkné a pro chlapy sexy, ale ty budeš trpět a jak už je zmíněno výše tak jsou fakt hodně nehygienické. Já jsem z nich měla záněty močáku. Takže na denni nošení nedoporucuju. Vem si je spis příležitostně na hezky večer s přítelem a pak to sundej 😀😀

  • 1. Súhlasím s kočkami, tiež mám v šuplíku pár ks na výnimočné chvíle alebo špeciálne príležitosti a to je väčšina z nich pomerne pohodlná, aj tak ich nenosím denne...
    2. Skúsila si brazilky? Podľa mňa sú teda o dosť viac sexy ako tangá, ale zároveň sú aj pohodlnejšie na nosenie... ;-)

  • Rebeca11.9.2018 8:41

    Ja si na ně zvykat nemusela, pro mě je to nejpohodlnější prádlo, nikde mi v kalhotách nic nezavazí, nemusím řešit rýhy... pokud jsou ti nepohodlná, tak bych se na to vykašlala.

  • Mně přijde zbytečné nosit něco, co je nepohodlné. Pokud se přítelovi líbí tanga, tak si kup jen nějaké sexy prádlo a nos ho, když si uděláte hezký večer. Já to tak také dělám :-) . Spodní prádlo si objednávám z https://lanotte.cz/ a na běžné nošení si vybírám takové, které je mi pohodlné. Pohodlí je u mě na prvním místě :-) .

  • Francy10.9.2018 15:52

    Proč nosit něco, co ti je nepohodlné? Pochybuji, že se dá zvyknout na šňůrku v zadku :-D pro přítele je můžeš nosit jen do ložnice ne? :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist