Cystoskopie (Endoskopie)

Otázku položila: Pao 29.10.2013 13:40

Ahojky, dneska jsem byla kvuli castym zanetu moc. cest na URL ten me hned vzal na endoskopii a zjistilimi zuzene cesty. Takze to samozrejme poradne protahly...Problem je ten ze se ted nemuzu vycurat vubec jak je to podrazdene. Nebyl z vás na tom někdo? Za jak dlouho asi ta řezava bolest při moceni přejde nevite?? Rada bych se totiž vycurala. Navic samotny zakrok pekne bolel a lekar mi ho delal na 3x. S tim ze priste pujdu pod narkozu.

Tak už to naštěstí nebolí :) děkuji za ifo a odporu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    já na to byla vloni, kvůli chronickým urologickým zánětům a prokázané krvi v moči... Nic příjemného to nebylo, ale mně se tam dívali až po úplném vyléčení zánětu, kvůli podezření na nádor. Takže jim to šlo poměrně dobře tam i ven... Pálit mě to přestalo už druhý den, ale tento zákrok mi opravdu dělali až po důsledném doléčení zánětu... Tebe lituji, jestli ti prováděli zákrok během zánětu. Snad to brzy přejde a budeš OK

  • Já na tom byla jednou a nikdy více! Ještě teď se orosím, když si vzpomenu, jak jsem 14 dnů při čůrání plakala a klepala se bolestí, úplně jsem se bála pít, abych pak nemusela jít na WC. Hrůůůza! Přeji ti, aby tě to přešlo rychleji než mě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist