Čuchání aviváže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #79983 27.11.2012 15:16

Ahoj myslíte že můžu být závislá na čuchání aviváže ? Přídemi že vždycky jako bych měla potřebu si k ní čuchnou tak jdu chvíly čuchám a třeba za hodinu zas...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)




  • To je sranda, ja milovala vuni stareho Arielu a palmexu...Byl ze me takovy zavislak, ze jsme si s brachou udelali ze silnoky micek s praskema k nemu jsme cichali.....Pak to preslo uplne samo. Jak presne voni, zavri oci a popis...

    Dne se z takove informace da vycist....Kdo rad cicha k cizokrajnim vunim a trebas i trochu prehani, ulitava za lepsimi zazitky... Malo vyuzivas vsech ostatnich smyslu...Malo sedivas, nebo nevidis krasu kolem sebe. nauc se ohmatavat veci, a vyuzivej s radosti i sluchu..... Po zapojeni vsech smyslu jiz nebudes mit potrebu ukajet se jen vuni. Jeste muzes udelat neco hezkeho s Tvym domovem, dej na inspiraci a venuj ji Tve domacnost, aby ti pripadala hezci.

    Jak jsi asi sama pochopila, jinak na te chemicke vuni neni o co stat....Paklize s edo prasku pridavaji enzymy, tak si muzes i na zdravi uskodit...ale to nevim, jestli avivaze obsahuji.

    Krasny den :)

  • já zase ráda čuchám k benzínu-jen když beru benzín teda,ale nejsem žádná fetka:-) mě to prostě voní

  • To se mi taky chvíli stávalo, když jsem objevila novou aviváž, která mi voněla, tak jsem si k ní chodila čuchat, nebo očichávala čerstvě vyprané prádlo, po nějaké době mě to přestalo bavit, ale každou hodinu jsem tam fakt nechodila...podle mě je to jak s voňavkou ale těžko říct. :) A jak dlouho už to máš?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist