Čtyřměsíční mimi a Itálie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41602 21.5.2011 6:47

Ahojky maminky, jaký máte názor s takto malými dětmi na dovču do Itálie. Díky

Moc Vám děkuji za všechny příspěvky, chtěli jsme v červnu. Tak uvidíme, ještě to hodně zvážíme. Děkuji a hezký víkend.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Manžel taky nadhodil, že bychom mohli k moři. Naše mimi má 4 měsíce. Já jsem to ale okamžitě zavrhla. Zaprvé: Je to daleko, takže nemůžeš počítat s tím, že mimi celou cestu prospí. Museli byste dělat přestávky, takže by Vám cesta tvala tak dva dny. Navíc, celou cestu v autosedačce.... A čichat klimatizaci dva dny taky není úplně ok. Zadruhé: takto malé mimi se vůbec nesmí vystatovat na sluníčko, takže jeden z Vás by s ním musel být pořád někde ve stínu nebo v hotelu. Zatřetí: Nikdy nevíš, jestli by miminku (a to i dospělému) sedlo mořské podnebí a změna klimatu. A věř tomu, že pokud by Ti mimi celou dovču problilo, tak bys byla z dovči jen otrávená. Myslím, že se čtyřměsíčním děťátkem si dovolenou u moře neužijete a mimi z toho nic nemá. Ale samozřejme rozhodnutí je jen a jen na Tobě.

  • Je to fakt hodně daleko, taky bych nejela.

  • Těžko se odhaduje, jak to bude a to s každým dítkem :) jako ve 4měsících pokud by jste to vzaly přes noc a je malej zvyklý spát, tak bych vyjela večer a ráno jste tam, taky jsme tak jely, malé byl rok a půl, což je velký rozdíl, takže posuzovat nemůžu, ovšem je to o tom, kdy tam chcete jet, pokud někdy v září, tak bych jela, ale v červenci nebo srpnu ne, protože mimi nemůže do takovýho horka a musí být chráněno před sluníčkem, i ve stínu to hodně pálí, takže by jste nic moc nemohly a chodit po jednom k moři je o ničem :( já být tebou tak bych zvážila pro a proti, my byly začátkem září tenkrát s malou v Lignanu - to je nahoře itálie a bylo to super, až teda na první den co jsme dojely, to bylo hnusně, ale jinak bylo na koupání a i miminko bych do toho vzala, protože nebyly pařáky, ale zkrátka tak jak to má být :)

  • micika21.5.2011 10:17

    taky bych nejela..mám tříměsíční dítko a neumím si to tedy ani trochu představit-vydat se s ním takhle daleko...autem jezdíme poměrně často,protože ze vsy to jinak ani nejde, ale hodina cesty nám bohatě stačí-a kord v pařáku.. stačí mi se nabalit na týden k našim, natož do it. A potom,jak tu říkají holky-imi z toho nic mít nebude a myslím že pak ani vy,potažmo ty...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist