Crop-top

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396858 20.3.2019 19:48

Zdravím. Mám jen takovou krátkou otázku = Líbí se klukům na holkách crop-topy? Snad víte o jakém oblečení mluvím. ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na to by ses měla ptát spíš těch kluků, ne? :-) Odhaduji, že se jim to asi líbit bude v tom smyslu, že se rádi kouknou. Ale možná si dost z nich u toho pomyslí, že by nechtěli přítelkyni, která se takhle vystavuje :-)

    Mně osobně to asi přijde v pohodě, ale fakt jen na pláž nebo třeba na nějaké letní sportovní aktivity. Třeba na večírek bych si to nevzala, protože mi to připadá moc prvoplánové (řekla bych, že dáma může zaujmout i lépe, než tím, ze toho ukáže co nejvíc :-)). Do školy už je to podle mě vyloženě faux paux.

  • Francy20.3.2019 20:12

    Musela jsem si to teda najít na netu, mě se to teda nelíbí, přijde mi to laciný. Příteli se to taky nelíbí, ale už jsme možná staří :-D

  • buccaneerka220.3.2019 23:51

    Maximálně tak na pláž, ale na běžné nošení určitě ne. Mému chlapovi se teda na ulici holá břicha hnusí, není na tom nic pěkného, i když má holka top postavu.

    A kdyby mi takhle přišla žákyně do školy, tak bych asi volala rodičům a mluvila s nimi o tom, protože se to prostě nehodí.

  • Za dob me puberty se timuy rikalo kratke triko nebo triko nad pupik :-D Mnoz kdyz na to mas poatavu, tak proc ne. Ale kluci jsou ruzni.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 503 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist