Covid

Otázku položila: Misule91 4.3.2021 12:20

Dobrý den dámy. Tak se ukázalo, že jsem pozitivní aniž bych měla nějaké příznaky. Jenže včera jsem přišla o chuť a čich 😁 no nevěřily by jste jak je to šílený 😁😁 Nějak mi to dnes nedošlo když jsem si objednala nákup a chtěla jsem syrečky. Takovou chuť jsem na ně měla, no a ono nic 😂. Taky je tu někdo bez chuti a čichu? Jak vaříte holky? 😁

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem na podzim s přítelem. On neměl chuť ani čich a bohužel mu to vůbec nedošlo, až ve chvíli, kdy vařil svíčkovou a byla tak kyselá, že jsem se málem udusila :-D Ale pak jsem přišla o chuť částečně i já, hlavně slaný jsem necítila a nějaký další chutě, třeba ovocnej čaj, tak to se zase zjistilo když bylo jídlo strašně přesolený a příteli už se vracela chuť, nejhorší bylo, jak to byly jenom některý chutě, hodně dlouho jsem sama sobě nevěřila :D No, nejhorší je, když to má jenom někdo v rodině a ještě musí vařit. Já jsem to praktikovala tak, že jsem vždycky volala přítele, aby to šel ochutnat a dochutit. Čich se mu vracel hodně dlouho, já o něj ani nepřišla.

  • Dobrý den, řešíte nějak hodně, jak respirátor si koupíte? Já mám v poslední době díky nošení respirátoru zase strašně akné kolem úst a nosu...

  • Odstrcilova21.11.2021 15:47

    Když se podíváte po kvalitnějším respirátoru třídy FFP2, tak najdete i respirátory, které jsou dermatologicky testované a k pleti jsou pak velmi šetrnější.

  • Kde najdu ty dermatologicky testované respirátory? Opravdu by mě to zajímalo, protože se jich asi jen tak nezbavíme.

  • Odstrcilova23.11.2021 18:28

    Dermatologicky testovaný respirátor se dá koupit za dobrou cenu tady https://www.prozdravotniky.cz/zhishan-respirator-tridy-ffp2-s-ce-certif/ Opravdu je mi v něm dobře, když už ho na sobě musím mít.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 495 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist