Copánky 😇

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408770 10.4.2019 19:40

Ahoj holky 😊chtěla jsme se zeptat, rada bych si doma udělala takové ty copánky jak jich je hodně po celé hlavě (něco podobné rasta copankum, takové ty z Karibiku) ale já bych si je chtěla udělat doma a spíše prostě normální copánky akorát třeba 30 malých copanku které si udělam sama😄každopádně se chci zeptat na pár otázek jestli když mám vlasy dlouhé jen k ramenum tak jak to bude pak vypadat abych nevypadala jak blbec :D chci si je udělat ve středu večer po umytí hlavy (ještě když budou vlasy vlhké) a potom si je zaplést a nechat až do pondělí (přes velikonoční prázdniny 💕) a v pondělí si je rozpustit na hezké Velikonoce jako kuřátko 😂máte s tím někdo zkušenost? Kdyžtak jak je udělat? A bude mu to slušet? 😂když mám v celku krátké vlasy

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka211.4.2019 13:17

    Tak zaprvé ti fandím, protože mně by upadly ruce, než bych si tolik copánků upletla.
    Zadruhé jestli máš kratší vlasy, počítej, že se ti tím pletením ještě o něco zkrátí.
    Zatřetí - jestli chceš mít v pondělí vlnité vlasy, stačí si to uplést v neděli večer, ráno ještě vyfénovat, rozpustit a je to. A nemusíš chodit tak dlouho s copánky.

  • bestie12.4.2019 22:08

    Pokud je chceš mít pravidelné, nejlepší je rozdělit hlavu na parcelky a každý ten pramínek oddělit gumičkou. Pak se to bude plést líp. Někoho bych poprosila, aby s tím rozdělením pomohl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist