Co zabírá na opar?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #87289 6.3.2013 8:12

Ahoj holky,přes noc se mi udělali z ničeho nic velké opary.JEden mám na horním rtu druhý na dolním,puchyřky vznniklé bolí,neznáte nějaký tip,mastičku či něco co zabere a rychle opar zmírní dík

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já zápasím s opary relativně často. Co doporučím je Vectavir nebo Virumerz. Mastičky dostupné v každé lékárně, které opar zaručeně rychle zahojí. Na druhou stranu je to opravdu malá a drahá tubička. Mně, ale, vydrží třeba i půl roku a to mám opary opravdu často. ;-)

  • marketali6.3.2013 11:20

    Ahoj, mě se dělají opary taky hodně často, vyzkoušela jsem už všechno možné. Nejlépe se mi osvědčila mastička Zovirax - beru si ji všude s sebou. Když chytím opar ještě v začátku, tak mi ho tato mastička stopne a ani se neudělají puchýřky. Vectavir taky jde, ale už bych ho hodnotila trochu hůř a Virusmerz mi nezabíral vůbec a opar se mi po něm ještě víc rozlezl. Každý si asi musí najít to, co mu nejvíc vyhovuje. Opary se mi většinou udělají při oslabené imunitě kdy na mě něco leze. Většinou je to předzvěst nějakého budoucího nachlazení. Při léčbě mi taky pomáhá brát B-komplex forte, jak píše Agnes.S.
    Tak přeji brzké vyhojení, opary jsou dost nepříjemné :O=

  • Ahoj, taky se mi to jednou stalo koupila jsem si tuším vecta vir. Nebylo to jak v zázrsčné reklamě že hned zmizí, ale je pravda že cca do dvou dnů přestal bolet a zhruba po týdnu jsem měla pokoj, ale co vyhovovalo mě nemusí vyhovovat tobě. Zkus se zeptat v lékárně :-).

  • Agnes.S6.3.2013 10:11

    mě se teď dělávají opary dost často a to ze stresu a pomáhá mi na to brát b-komplex forte, po dobu, co ho beru mám od oparů pokoj. Když ho po čase zase vysadím a potom cítím, že se mi opar chce udělat, tak si zase dva tři dny tabletku vezmu a zase je pokoj a opar se ani neudělá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist