Co zabere na chlapa?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38218 26.4.2013 11:24

Mám přítele, plánujeme miminko, strašně se těší. Ale zároveň mám pocit, že se nějak odcizujeme :( Nevím, zda je pro něj sex se mnou moc stereotypní, někdy mám pocit, že nic nechce a raději jde spát :( Čím ho tak můžu okouzlit? Spíše jako navnadit, aby po mně skočil, polohy si prostuduju klidně, ale spíš, co ho nabudí. Striptýz je super, ale na ten nějak nemám :( Tak co by šlo dále? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek26.4.2013 11:44

    A chceš s ním opravdu spát, protože máš chuť nebo abys otěhotněla? Nemáš od doby, co jste se somluvili na miminku touhu po vyšší frekvenci sexu? Ono pak příteli může přijít, že nestojíš o něj kvůli němu, ale jen, aby tě oplodnil a spousta chlapů tohle těžce nese.. Rada je pak jediná - milujte se, nedělejte děti :-)

  • Asi to bude znit jako klise,ale ja bych se ho na rovinu zeptala jestli se neco deje. Jestli je to az od te doby co jste se bavili o mimi a on ma strach nebo muze mit blbe obdobi v praci,......ja mam pritele co muze porad a za ty roky co jsme spolu vim,ze nekdy ma obdobi kdy proste nechce a tak to tak beru. Ale musela jsem se na to zeptat abych se netrapila. My prece mame taky období kdy nemame chut.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist