Co vše tolerujete chlapovi?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #255481 6.1.2018 8:26

Holky, mám takový dotaz, jste ve vztahu hodně tolerantní? Najdu zde nějaký pokec o mužích? Děkuji

  • 06.01.2018 12:45:01 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk6.1.2018 12:12

    Sakra,já doted nevěděla, že chlapům se má něco tolerovat:-D to zní hrozně dominantně:-) tak jsme snad dospělí lidi, kteří jsou spolu, protože jsou si nějak blízcí a mají se rádi. Vědí, do čeho šli a co danej člověk dělá nebo nedělá. Nechtěla bych žít s někým, kdo 'toleruje' třeba mé záliby, ale s někým, kdo je chápe, stejně tak se to snažím dělat i obráceně. Když si někoho vyberu, tak ho bez podmínek přijímám, jaký je, i když některé věci mě na něm třeba můžou srat:-)

  • Rekla bych,ze toleruji temer vse vyjma lzi,nevery,trestne cinnosti, zavislosti, agresivity a věnování casu jen sam sobe...
    Ale to je o tom,koho si vyberes za partnera... Manzel je pracovitej, je na nej spoleh, 95% casu travi s rodinou... To ze jde cca 2-3x do mesice s klukama z prace na pivo, nebo s kamarady na squash, do posilky a taky skoncej na "jednom" neresim. To,ze na nejake veci mame kazdy jiny nazor je prostě normalni. Stejne tak, jako rozepre,ze po sobe obcas neuklidi talir nebo sklenicku, kvuli tomu se rozvádět nebudu :-) Na jeho dochvilnost mam taky jiný nazor, ale snazi se...vi,ze mi to vadi.

  • dancewomen6.1.2018 9:17

    Já jsem pro mnoho lidí asi netolerantní,ale je to věc názoru a toho,na co jsou lidé zvyklí.Mužů jen říct,že s věkem jsem mírnější a mírnější;-)

  • buccaneerka26.1.2018 9:59

    Asi bych potřebovala blíže specifikovat otázku. Toleruji, že chodí pozdě spát, protože do rána pracuje, potom spí do oběda. Dále to, že občas kupuje do domácnosti věci, které já nevidím ještě jako nutné, jako že by ještě půl roku nebo rok počkaly. Ale jestli je otázka zaměřena na chození ven s kamarády, utrácení v hospodě nebo realizaci vlastních koníčků, tak to se u nás vůbec nekoná ani z mojí, ani z jeho strany.

  • Ja jsem tolerantní až moc, ale to samé vyzaduju od ostatních. Chlapovi toleruju všechno, nedělá nic co by mi vyloženě vadilo, jediný snad, ze má k alkoholu větší vztah, než já dokážu pochopit. Takže já jsem si našla zase věc, která vadí jemu, a vždy když už to přehání, tak mu to vracím tímto způsobem, a tak žádný z nás nemůže nic rict :-D a navíc ho to brzdí, protože nechce, abych to dělala :-D

  • babillage6.1.2018 10:56

    Taky bych to potrebovala vic specifikovat.
    Toleruji asi dost, jsem zastance nazoru, ze kazdy nekdy potrebuje svuj prostor (treba jit ven jen se svymi znamimi a tlachat o necem jinem nez doma, venovat se svemu konicku, ku kt. druhy vztah nema atd.), proste byt nekomu koule u nohy bych nechtela a ani bych ji mit nechtela. Respektuji taky, ze kazdy ma sve "mouchy".
    Jsou ale urcite i jiste hranice a veci, kt. bych nebyla schopna a ochotna tolerovat (kdyz pujdu do extremu, tak treba hospodarskou kriminalitu misto zamestnani, fyzicke tyrani a pod.) a tam by to krute narazilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist