Co váš partner a výročí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31396 29.4.2011 15:59

Ahoj holky, myslí váš partner na vaše výročí? Vzpomene si? Či pro vás dokonce něco připraví, aby jej oslavil? Díky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vime oba dva, kdy mame vyroci, ale vzdycky ten den ani jednomu nedojde, ze je to prave ten den, takze jsme spolu pet let a jeste jsme to vlastne neslavili, ale zase my si to umime oslavit kdykoli jindy. Ono popravde nejaky datum v kalendari, co na nem zalezi. :)

  • sem ráda, když si vzpomene, kdy mám narozeniny :D nebo třeba že sou vánoce :D... ani nahodou neni to ten typ s přehřše fantazie... a mě je to putna..když něco chci ayb udělala řeknu si o to... když chci neco koupit reknu si mu... necpu ho do nejake neprirozenosti ... ;)

  • ano myslí:)... vzpomene si vždycky a připraví dycky něco úžasnýho..:)... kolikrát si říkám jestli neměl bejt ženská:D :).. ale každej to má jinak.. a jeetli tě trápí, že ten tvůj si nevzpomene..tak holt není na ty datumy, důležitý je jestli tě má rád:)

  • ten můj to má popletené :D máme výročí 4. července a on má pořád za to, že 6. :D ale to je jedno těch pár dní :) a letos to budem slavit už podruhé v Chorvatsku, takže nějaká romantiko večeře, procházka kolem moře :) nějaký ten dáreček a pak tělesná odměna :D

  • no jsem se ted trochu zasmala :].... my jsme spolu 8let a vyroci jsme slavili asi dvakrat a to jeste kdyz jsem mu to pripomela:] Samozrejme vi, ze nejaky den v tom danem mesici jsme se seznamili,ale chlapi to vetsinou neresi. Jsem rada, ze si pamatuje me narozeniny :} Takze nebud zklamana, pokud se nic nedeje, bohuzel je to normalni

  • lulatko29.4.2011 16:03

    Úpřimně? :) Většinou si vzpomene několik dní/týdnů předem, ale v den D na to jaksi nedojde. Nicméně, pak to "žehlí" dodatečně. Jsme spolu 10,5 let.

  • Ahoj,tak já nedávno zmínila před přítelem s trochou humoru, že nevím, jestli spolu budeme v červnu 3 roky nebo už 4 roky, že se mi ty 4 roky zdají už neuvěřitelně dlouhá doba. A byl zaskočen a naštvaný, že si takovou důležitou věc nepamatuji....Ale myslím, že význam tomu dává každý chlap úplně jiný. Já vždy na výročí, kdy jsme se poznali - svatbu jsme zatím nezvládli, dostanu nějaký šperk a květinu. Miluju blejskátka :DDD Teď mu k jeho třicetinám chystám dárek nad dárky, čekáme každým dnem totiž prvorozenou dceru :)

  • Ten můj si to rád připomíná :-) Třeba minulé výročí to byl dokonce on, kdo pár dní před tím přišel a navrhoval to nějak oslavit. Ale nakonec jsme si zašli na fajn večeři. Teď se nám pomalinku ale jistě blíží další výročí, už čtvrté a sem tam to jen tak z ničeho nic zmíní, že už tu budou za chvilku čtyři roky, co jsme spolu, což už je samo o sobě krásný :-) Jen jediný zádrhel to má - datum si nepamatuje :-D Jen to ví přibližně s odchylkou pár dní, ale to už je jenom malý detail, který mě ale vůbec nevadí ;-)

  • Ahoj, my se seznámili 13. dubna, takže můj přítel má mnemotechnickou pomůcku pátek 13., nikdy nezapomene :-) Až se kolikrát stydím, protože samozřejmě taky vím, kdy máme výročí, ale nějak na to v ten den pozapomenu ;-) Ale oba máme natolik hektickou práci, že jsme rádi, že se spolu doma vůbec sejdeme, většinou to pak oslavíme dodatečně nějakou večeří v restauraci :-)
    Ale taky bych ráda byla obdarovaná kytičkou, jen sakra nevím jak mu to nenápadně vnuknout :-D

  • My jsme s přítelem 3 roky a pamatuje si, dokonce i každý měsíc řekne, áá jsme spolu tolik a tolik, jako ne, že bychom si něco dávali, to ne, ale vždycky si to jen tak připomeneme :) jinak 1,2,3 roky nějaká ta večeře a tak :)

  • Ano, zatím si pokaždé - dvakrát - vzpomněl. Oba si dáme nějakou maličkost. Naposledy jsem dostala krásnou kytici růží a on fotoalbum. Dáme si vínko a rozebíráme naše seznámení :-)... ale holky, co třeba za deset, dvacet let? :).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist