Co vařit u moře?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34578 7.6.2012 6:16

ahoj holky, mám ještě jednu otázku. Jelikož jedeme pod stan a budeme si muset sami vařit tak bych potřebovala nějaký jídla poradit :-) ,určitě nechci celý týden vařit těstoviny. Musím si to nějak naplánovat :-) Předem děkuji :-)):-):-):-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si zase našla nějaká jednoduchá jídla na chatku :) Třeba najdeš inspiraci:
    Studený těstovinový salát s párkem, Plněná rajčata, Smažená vajíčka, Čínu s rýží, Grilované špekáčky s nivou i cibulí, Palačinky na slano se sýrovou náplní, pak třeba i palačinky s tvarohem jsou dobré :)
    Všechno to je víceméně jednoduché, budem hodně grilovat, a ty těstovinové saláty se mohou dělat na hodně způsobů, dobré jsou i s majonézou a barevnou zeleninou. Dobrý je i kuskus se zeleninou, je to rychlé a chutné.

  • ahoj, to vaření se dá vyřešit i tak, že uděláš nějaké jídlo do zavařovacích sklenic, zavaříš a u moře doděláš jen přílohu ;-)
    takhle se dá udělat masi na štávě, i nějaké omáčky bez mléka. asi ybch si spíš dala prácci s děláním takhle doma a dovezla to jen tam a ohřála. at z toho pobytu u moře taky něco máš ;-)
    my dělávali: smažený lunchmeat (vyklopili z konzervy, obalili v trojobalu) k tomu bramborovej salát :D , nebo třeba rajská omáčka je taky rychlá a dá se uvařit během pár minut i na dovolené.

  • Něco jednoduchého, rychlého.. určitě bez polévek :) třeba špagety a tak :) stejně u moře není moc hladu..spíše žízně :). Nebo si zavař jídlo, jídlo do plechovek.. prostě rychlovky :)

  • my byly u moře 2x a vždycky bez vaření, dělalai jsme rychlovky - konzervy, rizoto, těstoviny, ale i brguláš - ten byl i na dva dny a když už nebyla žádá inspirace, tak restaurace to jistila, ale vzhledem k tomu, že tot am bylo drahé,t ak jsme byli jen jednou, nebo jak už tady byla rada - zavař si jídlo, já většinou dělala na cestu sekanou, ta taky vydržela i 2 dny

  • zalííííít čínskou polívku?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist