Co upéct do práce kolegům?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377884 7.8.2020 18:08

Ráda bych kolegům (samí chlapi) něco upekla nebo udělala na chuť ke kafči nějakou mňamku, kolikrát taky něco donesou nebo mě něčím překvapí, ráda bych jim to oplatila..Jen přemýšlím nad nějakým dobrým receptem...Jakékoliv nápady uvítám :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja som naposledy upiekla muffiny. Je to jednoduché a každý ich má rád 😉

  • stupidiack7.8.2020 20:55

    Chlapi jsou většinou vděční strávníci, a to se týká i sladkého. Myslím, že pokud se nechceš tahat s ničím s krémem nebo šlehačkou (třeba z důvodu horka), dobrou bábovku, štrúdl nebo táč s ovocem a drobenkou musí ocenit! :-)

  • macicekkajik7.8.2020 20:21

    Já bych upekla karamelové řezy a nebo i klidně štrúdl, bábovku, borůvkový koláč, míša řezy a domácí věnečky či větrníky také nejsou k zahození. Nápadů je spousta.

  • Bábovku;-), znám dobrý a jednoduchý recept : 2 hrnky polohrubé mouky, jeden hrnek cukr krupice, jeden hrnek mléka, půlka hrnku oleje, 2 vajíčka špetka soli, jeden kypřící prášek do pečiva. Když chcete mít "čokoládové" těsto přidejte 4-5 čajových lžiček (nebo podle potřeby) hořkého kakaa na vaření. Nalejeme do formy (já používám silikonovou). Necháme péct na 180° cca 15-20 (někdy i 30) minut. To, že je babička hotová poznáme tak, že do ní píchnete špejli a když špejle lepí, necháte jí tam ještě a když je špejle suchá babička je hotová. Babička je pak výborná. Navíc do ní můžete dát klidně oříšky, kousky čokolády, které se pak roztečou, prostě téměř cokoliv:-). Tato babovka se jmenuje : olejova babovka, ale můžete si tomu říkat jak chcete:-). Snad jsem pomohla.

  • Chlapy mají rádi všechno, mě se nejvíc osvědčila buchta z margotek, a pak cokoliv z listového těsta (tyčinky plněné sýrem, croissanty plněné parkama, nebo různé směsi se dají udělat,různé šneky, satecky, na slano na sladko je to rychlý nenáročný a chlapy to miluji :-D

  • dana078.8.2020 11:08

    Ja pro chlapi pekla tyto muffiny a porad za mnou chodili, ze byly luxusni a ze chteji recept pro manzelku:

    2,5 hrnku hladke mouky
    1/2 hrnku oleje
    1 prdop
    3/4 hrnku cukru krupice
    2 vejce
    1 vanilkovy cukr
    1 hrnek jogurtu
    cca 150 g cokolady
    2 pl rozpustne kavy nebo 2 pytlicky nescaffe

    vysleham vajicka s cukrem, pridat olej a jigurt. Smichat sypke ingredience a cokoladu nasekat hodne na jemno. Vse smichat, dat do formicek a pect cca 25-30 min na 180.

    Jsou vynikajici vlacne a moc dobre, ale jak rikaji holky, chlapi jsou vdecny za cokoliv sladkeho :)

  • Bábovka ke kafi je nej.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist