Co to je za chování? :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40429 8.10.2012 22:22

Ahoj holky,
v krátkosti popíši svůj dotaz (problém).
Zakoukala jsem se do jednoho chlápka (cca o 20 let staršího), dělají u nás ve vesnici kanalizaci. Tak jsem mu teda nechala za tatrovkou vzkaz s emailovou adresou. Ozval se mě, napsal mě své telefonní číslo. Tak jsme si začali psát, volali jsme si. Věděl o mě akorát věk a jméno. Já jsem o něm něvěděla nic. To psaní a volání trvalo asi 3 týdny, pak že se teda sejdeme, aby věděl, kdo jsem (neměl tušení .. nedivím se .. makal, neměl čas koukat po ženských :-D ).
No a tak teda sme se sešli a on mě řekl (pamatuji si to, jako kdyby to bylo dnes) "neblbni, já jsem ženatej" a měl takovej výraz jako /proboha, holko, jsem na tebe starej/ a ještě dodal "vždyť já mám 20ti letýho kluka".

Doteď nemohu pochopit, proč se mě teda ozýval!? Co si myslíte, že tím myslel, měl v úmyslu?

Já osobně, jakožto ženská, takže mám i jiný myšlení, kdybych byla vdaná/zadaná a někdo mě takovýhle vzkaz napsal, tak ho vyhodím (ten dopis, samozřejmě) a je to!!
Ale on napsal ... a tak jsem si naivně myslela, že je rozvedenej, nebo že mu to v manželství neklape a že má o něco zájem. Ale bohužel 8-o .
A tak se teď trápím, potkávám ho tady a nedokážu dělat, že sme si nepsali, nevolali, neviděli se. A on? Dělá, jako kdyby mě nikdy v životě neviděl, jako bych byla vzduch!!
Jsem naprosto bezradná, když ho potkám (nechtěně!, snažím se mu vyhýbat jak to jen jde), tak mě je do breku, cítím slzy v očích, mám pak náladu na nic a doma sem na každýho protivná :-( ).
Nejraději bych mu napsala sms, že jsem se nesmířila s tím, že nic víc mezi námi není, ale nechci, aby viděl, že sem to neunesla, že sem měkota, že mě to srazilo ke dnu>:-[.

Holky, co si myslíte o jeho chování? Proč mě teda psal? Když nic od toho neočekával? Proč se ozýval? Proč dělá, že mě nezná? Mám se mu ozvat, nebo to nechat být a trápit se a časem (za měsíc, za 6 měsíců, za rok ... kdo ví) na to zapomenout?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Proc se na to ozval? Ze zvedavosti. Nic jinyho v tom nebylo, proste to laka. Prosimte nic mu nepis, nevolej, nech to bejt. Dyt mezi vama nic nebylo a ani nebude a resis problem, kterej ani nenastal.

  • petulinkaa139.10.2012 8:09

    Jak píšou holky,ze zvědavosti a je videt,že je v manželství spokojeny,proto ti to řekl jak to je a bud ráda,že to rekl alespon na rovinu a netahá tě za nos.Sama jsem si našla ženatyho,nastestí mi to prineslo víc radosti než starosti,ale tam už dlouho manželství nefungovalo,ale u tvyho to proste bylo jen zvedavost kdo si,nic vic.

  • Pamatuji si tvůj dotaz, který jsi sem vložila už dříve. Už tenkrát jsem ti radila, ať od něj dáš ruce pryč...jestli se nepletu, říkala si, že ti volal a nebo psal někdy pozdě v noci a druhý den už se neozval... vykašli se na něj, doma je spokojený a ty jsi mu ještě zvedla sebevědomí, že i přes věk a manželství, je stále vyhledávaným... nebuď hloupá. Není jediný . Nepiš mu, bude tě to stát akorát další zklamání a slzy. Věř mi. :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist