Co to je.. Prosíím..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50025 24.2.2012 22:01

Ahoj.. Proste sem se tak všelijak zkoumala. Vždycky mi přišel analní sex nechutnej, ale mmu klukovi se to líbí a tak sem si řekla že to skusim jaký to je ... Tak sem si tam doma strčila prsty. A nahmatala sem tam nějakou divnou vec , je to tam i když si dojdu na velkou, a smrdí to.. :D Je to zvláštní na dotyk... A nějak se nemužu dostat dál jak na pul prstu. To me nejak netrapí ale zajímalo by m co to tam je.. Nechci to tam .. :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jacuzzinka24.2.2012 23:20

    Žeby hovno :o

  • mozna vis, jak na to, ale kdyby ne ;) kdyz budes chtit cokoliv do zadecku dostat, tak musis zatlacit, jako kdybys sla na velkou, tim povolis sverace a zadecek se ti otevre, pak ti cokoliv pujde lepe dovnitr. a hlavne mazat, poradne se promazej, uvolni, vzdy zatlac a uvidis, jestli tam porad mas to neco ;)

  • Mě jen napadlo, že by to mohl být děložní čípek - dá se nahmatat přes konečník - nakonec se tak přeci vyšetřují mladé slečny, pokud jsou ještě pany a děloha se dá nahmatat takhle, tak proč ne čípek.To by mohla být ta "boule". Nevím ženský - co myslíte ????:-) Ale určitě to nic voňavého tudy není, to je jasné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist