Co ted dělat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392671 28.10.2018 18:41

Zdravím.. dostala jsem se do strašného maléru. Mám dva nejlepší kamarády, kteří nesnáší jednoho kluka.. jenže já stím klukem začala chodit... Nevím jak se sním rozejit... Chodím snim chvíli a už teď mám strašný výčitky.. nemáte prosím někdo nějakou radu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik28.10.2018 19:08

    Evidentně kluka, se kterým chodíš, nemiluješ a vypadá to, že ho ani nemáš ráda. Nejlépe mu říci na rovinu, že s ním nechceš chodit. Postav se tomu čelem. Je to dobrá zkušenost do budoucna. Není dobré vyhýbat se věcem jen proto, že nemáš odvahu někomu něco říci.

  • Nějak nechápu Tvůj dotaz. O tvém životě a o tom s kým budeš nebo nebudeš mít vztah budou rozhodovat tví přátelé? Ty nemáš své city a svůj rozum? Pokud jsou kamarádi opravdoví přátelé, tak se s tím srovnají....pokud nesrovnají, pak to nejsou kamarádi co by ti do života vydrželi....zkrátka by to byli takoví ti přátelé, co chytnou v určité chvíli v životě jiný směr a znova se potkáte za dvacet let.

  • Holka, to naozaj nie je zrada :-D To, že ho nemajú radi je medzi nimi a nijak sa ťa to netýka! Správni kamaráti by ťa ani nemali ťahať do svojich konfliktov.

  • OveckaVeru28.10.2018 18:47

    Rekni, proc jsi s tim klukem zacala chodit?

  • Maki8930.10.2018 3:11

    Pokud toho kluka miluješ ,,máš ráda,, tak se s ním přece nerozejdeš jen kvůli tomu, že ho Tvé kamarádi nemají rádi, to je prostě nesmysl.
    To nejsou tím pádem dobří kamarádi a ihned dej od nich ruce pryč.
    Pokud ovšem k tomu klukovi nic necítíš a jsi s ním z nějakého popudu, tak mu to řekni co nejdříve, že se s ním rozcházíš nebo mu velmi ublížíš a nemuselo by to pro nikoho dobře dopadnout.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist