Co teď? Zapeklitá nevěra.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #266527 25.2.2022 22:32

Asi jsem přišla manželovi na nevěru, ale není to jen tak obyčejná nevěra. Ta žena má rakovinu, již neví kolik času jí zbývá a tak dostala od lékaře doporučení, aby si užívala života. Nejdřív se začala utápět v alkoholu a pak, protože je provdaná za starého muže, svedla mého muže. Tátu od malých dětí. Jsem z toho úplně v čoudu! On zapírá, já vlastně od něho ani přiznání nechci. Řekla jsem mu to jen aby si uvědomil, že nejsem zas tak tupá, abych mu ty jeho pohádky baštila. Možná jsem i přišla na řešení téhle zapeklité situace. Na Facebooku jsem narazila na svou první lásku. Postavil dům, je bezdětný a stále singl. Napadá mě, dohodit jí ho a nebo si a ním začít znovu? Druhá varianta mi přijde silně nebezpečná.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack26.2.2022 11:22

    Když jí zbývají poslední chvíle života, ať si na radovánky najde nezadaného. Tečka. Nehledejte složitosti.

  • eliskao26.2.2022 16:27

    Já v tom nevidím nic zapeklitého - je to nevěra a tečka. Pokud chcete s manželem zůstat, tak se problém snažte řešit s ním, mluvte o tom, jděte do manželské poradny atd. Ale vymýšlet jak milence muže někoho dohodit nebo si ho nechat mi přijde dost zvláštní způsob řešení. Zachraňujte své manželství, nic jiného neřešte.

  • Francy26.2.2022 7:07

    Proč to tak komplikujete? Nejdřív si vyřešte nevěru s manželem. Ona chudinka ho svedla? On nemá mozek, neumí se rozhodnout sám? Žádného dalšího chlapa do toho netahejte, máte spasitelský komplex?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist