Co si o tom myslíte?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422145 10.1.2020 18:53

Dobrý den. Zajímá mě váš názor. Občas se prostě jen tak říznu ( žiletkou, nožem, čímkoliv ostrým) ani nemám problém nepotřebuji být zajímavá jen to prostě někdy udělám. Necítím žádnou bolest spíše mi to přijde takové... uklidňují...? Co si o tom myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Marlena10.1.2020 19:33

    Tak by mě zajímalo, proč to teda děláš, když nemáš žádný problém a nesnažíš se být ani zajímavá... A proč to sem teda píšeš? Nerozumím tomu. Běž radši na dlouhou procházku, to dokáže člověka úplně vyklidit. Když budeš chodit pravidelně, budeš i vyrovnanější.

  • Francy10.1.2020 20:16

    Já se nedokážu píchnout do prstu, když je potřeba trochu krve na zjištění cukru v krvi :-D Když chceš, tak to dělej, ale nezoufej si za pár let, že máš ošklivý jizvy a stydíš se svleknout na bazéně 8-o

  • Podívej se na diagnózu “Hraniční porucha osobnosti” - protože podle popisu mi to trošku sedí. Vyhledala bych, na tvém místě, odbornou pomoc. Nicméně nejsi blázen a ani o nic horší člověk než kdokoliv jiný! Všechno se dá vyřešit, když je vůle. Drž se.

  • eliskao11.1.2020 13:16

    Nebojte se vyhledat pomoc - zajděte k obvodnímu lékaři nebo psychiatrovi. Pomůžou Vám.

  • Za mě jsi blázen, já jsem teda na tohle srab, nedokázala bych si záměrně ublížit:-o A pokud nemas v podstatě žádný důvod k ublizovani, není něco jiného a bezpečnějšího, co by tě uklidnilo? Dávej na sebe hlavně pozor, aby se ti to nevymklo kontrole ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist