Co si myslíte o vztahu na dálku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337169 5.7.2018 21:11

Ahoj, co si myslíte o vztahu na dálku? Já jsem měla zatím jeden dlouhý vztah a ten kluk bydlel asi 60km od mého města, takže jsme se vídali ze začátku 2x za týden a nakonec párkrát do měsíce. Nevím, jestli jsem se ho nabažila nebo mi vadil prostě proto, že byl blbec, ale právě proto mě zajímá, jestli je vztah na dálku lepší nebo horší.

Po dlouhé době jsem si hodně začala rozumět s jedním klukem. Pamatuju si ho ještě ze základky, kde byl o dva roky výš. Pak jsme se setkali i na táboře, kde jsme se víc seznámili, ale to se mi ještě nelíbil. Jenže to už je pár let zpátky a když sdílel, že hledá vedoucí na tábor, přihlásila jsem se. Od té doby jsme se začali bavit a moc si rozumíme. Kolikrát jsme si v noci volali a tak. Jenže tady je jeden velký háček. On se přestěhoval před pár lety z mého rodného města na druhou stranu Česka. Docela se obávám, že jak s ním strávím dva týdny, začne se mi líbit. Už teď na něj vlastně myslím. Nevím, jestli by to stálo za to. Mohli bychom se navštěvovat, ale ono to zřejmě nemá budoucnost, což mě fakt mrzí. Já ještě práci nemám (teď jsem odmaturovala), ale prostě tady jsem doma. A on tam má celou rodinu a ještě k tomu tam bude chodit na výšku, takže bychom se mohli vidět leda tak o víkendu a to jistě ne každý týden. Dá se to vydržet?

Znám holku, se kterou jsem se kamarádila a ta chodí s klukem, který je bratr mé kamarádky ze základky, takže je znám oba. On jezdí do ciziny do práce a vidí se asi jednou za měsíc a prý je to v pohodě. No nevím, co si myslíte vy? Jak často se vídáte se svou polovičkou (pokud s ní už nebydlíte)?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.7.2018 21:23

    Myslím, že příběh má až moc kdyby. Ještě ho ani pořádně neznáš, nevíš jestli není zadaný, jestli vůbec stojí o vztah a už plánuješ vztah na dálku, návštěvy apod. Ono plánovat stejně moc nevychází, nech tomu volný průběh.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist