Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8915.11.2011 13:49

    Chudák ta holka :( Je mi jí fakt líto. Já bych do očkování nešla. Kdyby to bylo skutečně potřeba, tak by to nestálo 10.000Kč, nebo to alespoň z části hradila pojišťovna. V dnešní době hodně vládnou farmaceutické firmy, které z toho mají peníze. Myslím si, že pokud člověk má být nemocný, tak bude a nijak tomu nezabrání.

  • Víš Blesk je kapitola sama o sobě, bulvární plátek s pravdou 45%... Takže vše brát s rezervou. Samozřejmě že toto se stát možná může, když se jde na očkování, nebo bereš léčiva musíš věděť že tam to nějaké riziko jde a jdeš do toho s tím... Je to smutné co se té holce stalo, ale otázkou je kolik si toho zkreslili...

  • Já uz bych se nenechala ockovat proti nicemu. Jednou jsem se nechala ockovat proti chřipce (asi pred 8 lety) a 3 mesice jsem byla nemocna, zhubla jsem 12 kg, bylo mi zle a pak se mi objevila i srdeční arytmie. Uz je ale vse v poho :-)

  • Ahoj, já jsem nad tím dlouho přemýšlela a nakonec jsem do toho šla a to dokonce ve svých 26 letech. Rizika tam jsou, ale ty jsou daný s každým očkováním .... může se stát, že pokud člověk má nějakou alergii, nebo oslabený organismus, že na to tělo zareaguje. Tady vidím problém v tom, že se to očkovalo ve škole, myslím, že by to mělo proběhnout spíš u konkrétního lékaře konkrétní dívky, protože ten nejlépe zná její anamnézu atd. ... .

    Současně chápu i ty, co se rozhodnou, že do toho nepůjdou, sama jsem nad tím přemýšlela docela dlouho.

  • Ahoj já si očkování dala mezi prvníma a bylo mi tenkrát 25 let. Špatnou reakci může mít každý individuálně na různé očkování i léky. Každý odborný lékař dívkám toto očkování doporučí. Je to pro někoho hodně peněz, ale testuje se už několik desítek let a výsledky jsou prokazatelné. Já doporučuji. Ale také souhlasím, že trh je plný farmaceutických podvodů. Ale kdo si troufne hazardovat se zdravím své dcerky, když si může vybrat očkování, které ji ochrání. Určitě by tento rodič nerad čekal až nedej bože onemocní a pak litoval, že neočkoval. Onemocnění jak známo přenášejí muži a která máma požene očkovat syna, měla by ale....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist