Co s tím?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397632 12.2.2019 10:09

Ahoj holky,mám takovej citovej problém,mám kluka už přes rok a je mi 16,jemu 18,z ničeho nic jsem prestala k němu něco cítit a začala myslet na kluka kterého jsem potkala asi před 3 rokama a vubec o nem nic nevim,proste jsem v háji,nevim jestli se mám rozejit nebo co ale jsem i z toho smutna,a vubec nevim proč jsem začala myslet na kluka kterého jsem videla asi před 3 rokama,štve mě to..asi ho mám z nějakého důvodu uloženého v hlavě a nevim proč!ani nevim jak se jmenuje a mymu klukovi nechci ublížit,nejradši bych si vandala mozek,teď si asi říkáte ze jsem mala a td ale já to potrebuju někomu říct!😓😓

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy12.2.2019 10:19

    Evidentně nejsi připravená na vztah, takže to s přítelem ukonči. Být s někým jen ze soucitu, bez lásky je horší než ho nechat jít, aby byl šťastný jinde.

  • HaSha12.2.2019 11:40

    Asi bych nemíchala nějakou idealizovanou představu kluka, kterého ani neznáš, se vztahem, který reálně máš. Není to srovnatelné a člověk není ovladač, který se mezi ostatními lidmi přepíná. Navíc vzpomínka na někoho před 3 roky má blíž ke snu než k realitě. Přesně na tomhle se ukazuje, že jsi na žádný vztah nebyla ještě připravená a pořád nejsi. Musíš se naučit rozlišovat, kdy se ti někdo líbí/ kdy ti na někom záleží/ kdy jsi zamilovaná/ kdy miluješ.
    Jaký je váš vztah s tvým klukem? Pracujete na něm? Uvažujete o společné budoucnosti? Proč uvažovat o rozchodu? (A odpověď rozhodně není představa nějakého kluka tři roky zpátky, o kterém nic nevíš a který má svůj život, své vztahy a možná už i vypadá jinak, zkušenostmi změnil chování, protože se nezasekl v čase, jen v tvé hlavě.)

  • Oba jste mladí, nemusíte plánovat společnou budoucnost. Pokud cítíš, že ho nemiluješ, tak nemá smysl vztah dál natahovat. Toho kluka, na kterého myslíš, si asi trochu idealizuješ, pokud o něm nic nevíš, pusť ho z hlavy. Pokud se máte ještě někdy potkat, tak se potkáte, a nebo také už může být zamilovaný a mít vlastní vztah. Na to se asi vykašli a dívej se kolem sebe, hezkých kluků určitě potkáš dost :) a nebo si dej od kluků pauzu úplně a ono se ti to v hlavě srovná samo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist