Co s tím?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45940 8.1.2012 18:42

Můj manžel má problém s chrápáním, v jaké koliv poloze chrápe,nosem. Už nevím co s tím mám dělat, nevíte náhodou někdo nějakou radu,zkušenost???
Moc děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jednoduchá operace měkkého patra laserem. Dělá se to ambulantně, ale je potřeba předem vyšetření, jestli je to skutečně tím, že měkké patro při uvolněném dýchání vibruje. Ale pokud není tlusťoch nebo opilec, tak by to mohlo pomoct. (těm nejvíc pomáhá zhubnout a nechlastat) :o))

  • Podle mě už pomůže jen operace .

  • oddelene loznice nebo at navstivi usni,nosni krcni-ORL.nebo se zkus zeptat v lekarne,muj byvaly mel to same a spali jsme oddelene to se nedalo vydrzet...

  • brácha chrápe taky strašně, se švagrovou mají oddělené ložnice i na dovolených ...takže bud oddělené ložnice, nebo usnout dřív, případně at navštíví doktora, snad mu pomůže :-)

  • Tak tuhle situaci taky řeším - teď jsem příteli koupila kapičky,který se dávají přímo na polštář,tak teprve testujeme jestli zaberou... Jinak to řeším tak že se stěhuju v noci do obýváku.

  • Verousek898.1.2012 19:55

    Jéé, taky tohle pořád řešíme :) Věřím ti, že je to strašné, můj přítel si jednou koupil kapky v lékárně (přesně ty, jak psala anonymka 19:25:04), které mají být na uvolnění nosu, mají se kapat na polštár, ale vůbec to nezabralo! navíc to hrozně smrdělo, takže jsme to vyhodili a zatím jsme nic jiného neobjevili. Ještě existuje taková páska, která se vloží do nosu a má to uvolnit ty nosní cesty, ale to nevím, jestli pomáhá, to jsme nezkoušeli... Já musím říct, že jsem si zvykla. Nic jiného mi nezbylo. Oddělené ložnice nemáme, na to není místo, musela bych spát na gauči :/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist