Co s kupou oblečení, kosmetiky..?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #414870 27.12.2021 13:23

Ahojky, už dlouho uvažuji co budu dělat s docela velkou kupou oblečení, a taky nějakým menším množstvím kosmetiky, oblečení nenošené, nebo párkrát, spousta kousků hezkých skoro jako nových, kosmetika taktéž některá vůbec neotevřená nepoužívaná. Existuje nějaká skupina na sociální síti třeba na Fb kde bych to mohla nabídnout a darovat? Chtěla bych něco čistě darovat třeba sociálně slabším lidem. :-) díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Eika27.12.2021 13:31

    Dobrý den,
    já prodávám oblečení (hezké) málo nošené, případně značkové na Vinted.cz

  • Na FB se urcite nejaka vhodna skupina najde. Zkuste se podivat po nejake lokalni, temer kazde mesto miva nejakou skupinu, kde si lide mohou davat ruzne tipy, sdilet clanky o meste a okoli a da se tato skupina vyuzit i na takove inzeraty (nemely by se vsak zneuzivat jako vylozene prodejni, ale to bude v pravidlech skupiny).
    Jinak jsou i swapovaci skupiny (tj. Vymenovani za cokoliv). Nebo se rozhlednete po okoli - domovy pro matky s detmi, detske domovy (slecny do 18 let uz vynosi obleceni pro dospele), na informacich mesta mozna take poradi nejakou organizaci kam veci donest. Kosmetiku vyuziji treba organizace pomahajici lidem bez domova.

  • A velikost oblečení??:-)

  • Daruji do dětského domova, dávám do kontejneru s oblečením. Nechcete třeba navštívit nějaký azyl, či něco podobného? Nekam zavolejte, jestli by o to neměli zájem :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist