Co s chlupy na rukách?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69637 20.7.2012 12:05

Jednou jsem si oholila ruce, ale potom mě začalo otravovat (si je pořád holit), takže jsem si je zas nechala narůst. Teď ale jsou.. ani ne černé ale spíš mi trčí na všechny strany. Není něco, čím by se to dalo dát zas dopořádku?? :-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Proto jsem proti holení rukou :) Z da na to něco je, to neporadím, ale obvykle jak jednou ně co začneš holit, obvykle bys v tom pak měla pokračovat, je to pak horší, než to bylo.

  • Souhlas s anonymkou 58353 . Když už jsi to ale oholila, tak bych to teď vytrhala (mechanicky nebo chemicky - to je jedno). Po vytrhání nerostou ty chlupy tak silné. Ale zase hrozí riziko zarůstání chlupů :-(. Po vytrhávání jsou nějakou dobu červené tečky, tak to vyškubej na noc. Taky si ruce neholím (netrhám), tak snad to nějak bez zdravotních následků zvládneš.

  • Začít trhat a už nikdy neholit. Nejlepší dle mě je epilátor nebo vosk. Já si ruce trhám epilátorem už pár let a nemám už skoro vůbec žádné chloupky...

  • To je prostě proti přírodě. Nechápu to. Nohy ještě chápu, ačkoli lituju, že jsem si ty chlupy začala holit, teď je mám silné, předtím jsem měla skoro neviditelné. Ale ruce??? Ještě, že jsem neměla takové kamarádky, co by mě do toho navezly. Chloupky na rukou mám, jsou sice celkem dlouhé, ale téměř neviditelné a jsem s nima spokojená, alespoň se když je mi zima necítím jak oškubané kuře. :-) A tepelná izolace funguje, jak má. Nevím, proč se lidstvo snaží všema možnýma prostředkama vzdalovat od přírody a přirozena. Za chvíli bude móda holit si břicho a prsa a záda...prostě celé tělo. Jenže jak to jednou oholíš, tak si v háji a budeš zarostlá jak opice. :-) Co bych radila? Koupit si hřeben a neposlušné chlupy česat :-D a nebo je prostě škubat a škubat a ony by měly po čase zase zeslábnout. Funguje mi to na nohách i v podpaží, jediný místo kde ne je v intimní oblasti, tam jsou ty chlupy i přes bolest nějaký spešl. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist