Co napsat klukovi?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35138 17.9.2011 15:08

Tohle bude spíše pro mladší děvčata, které mají už nějaké zkušenosti s balením kluků.
Od kamarádky jsme získala číslo na jednoho kluka, kterýmu se líbím a mě se také líbí. Jenže mám problém, co mu mám naspat. Nevím prostě jak začít, aby to nevypadalo blbě. Poradíte?

Děkuji ^^

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kláro, proč si to smazala? To, že jednou všichni nesouhlasí s tvou odpovědí neznamená, že je špatná a že jí musíš smazat.... Psala jsem tam tazatelce taky odpověd:(

    Tak znova:) Nepsala bych mu... zkusila bych to osobně. Jestli třeba máte společné kamarády, jděte spolu ven;) Nebo když ho někde potkáš, tak se s ním začni kamarádsky bavit...jestli tě bude chtít, tak se chytí. Nepsala bych mu, protože on ti to číslo nedal a kluci si takovéhle věci často ukazují, mohl by z tebe mít jen srandu. Nebo zkus facebook;) Když bude chtít začne se o tebe snažit....nebud vtíravá;) Je to jen můj názor no:) Kdyby si mu ale fakt chtěla napsat, tak souhlasím s Danzy ;)

  • Taky bych mu nepsala jen tak z niceho nic. Lepsi je ten osobni kontakt, tam zacit prvni neni tak tezky nebo snad i vtiravy. Po tom osobnim kontaktu je lehci zacit si psat zpravy, na neco navazat z toho primeho rozhovoru.

  • ja by jsem se teda moc "nevtirala" .. napsala bych , ze ti kamaradka dala na nej cislo, tak si chces jen overit zda je to skutecne jeho :-) a kdyz bude chtit v komunikaci pokracovat - tve cislo ma , tak bude :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist