Co na mužích hodnotíte?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #105177 28.5.2014 22:54

Ahoj všem :-)

Jako místní "zástupce" opačného pohlaví bych se vás zeptal na věc, která mě již mnohokrát napadla.

Když se díváte na cizí muže, (známé přecejen hodnotíte trochu umírněněji) co vás na nich zaujme? Na jaké věci se díváte jako první a třeba která části těla vás zaujmou, třeba se jimi pokocháte? A samozřejmě naopak, které na nich nemáte rády?
Může jít klidně o oblečení, doplňky... vše, co vás napadne.

Jedná se jen o takovou osobní otázku, ale čím více odpovědí, tím samozřejmě lépe :-)

Díky všem ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moc rada bych napsala, ze vhled je nejdulezitejsi, a ze podle nej hodnotim muze, protoze budu za exota, ale neni to pravda. Kdyz jsem poprve videla sveho muze, tak me spis vylekal, ackoliv byl krasne, moderne obleceny, mel krasnou vuni. Cim me nakonec zaujal? Ma zive, inteligentni oci, je vasnivy (myslim ve smyslu, ze ma vasen pro cokoliv, co dela, nic nedela napůl), zaujmou me inteligentni muzi, kteri vi, o cem mluvi a kteri jen zbuhdarma nemelou pantem, to znamena ze vi, i kdyz maji mlcet. Zaujmou me ruce, na kterych jde hodne vidět, jak se ten chlap za zivot nadrel, nebo zda si pestuje manikuru (spis me pritahuje ten prvni typ:). Takze ano, zalezi na prvnim dojmu, ale ja uz hodne dlouho nehodnotím lidi venku podle vzhledu, nikdy nevíte, proc ta krasna zenska ma mastne vlasy stahnute v culiku a nepadnouci obleceni, mozna se ji rano stalo neco neprijemneho, ale prece jen musi ven si neco zaridit. Neodsuzuji lidi, kteri nosi ponozky v sandalech, dost let jsem to kvuli zdravotnim problemum musela delat taky, tehdy me trápilo, co si o me lidi mysli, dnes je mi to putna. Muj muz rad chodi v teplacich, ja se rada jednou za cas nalicim, ale vetsinou se nemaluji vubec. Ono i kdyz vidite nejakou nadherne oblecenou krasku, nalicenou decentne, upravenou tak, ze se vam zvedne tep, muze jet zrovna na pracovni pohovor a druhy den, kdybyste ji potkali, uz si ji ani nevsimnete. Proto uz dlouho nehodnotím, protoze lidi podle vnejsiho dojmu doopravdy nepoznate a jak muzete hodnotit nekoho, koho neznate? :)

  • Hm, tak nejdřív mě zaujme samozřejmě vzhled (povahu hodnotit zdálky nemůžu), nejdřív si udělám takový celkový dojem - působí na mě sympaticky nebo naopak zle či namyšleně, pak postava - já mám ráda vyšší muže, líbí se mi pocit, že mě muž může ochránit a ten pocit mám právě z vyšších mužů než jsem já, samozřejmě, že kdyby byl svalnatý, tak by se to vyvážilo, ale v dnešní době jsou muži spíš tintítka. Chybí mi taková ta chlapská kostra - široká ramena, silné paže... No a pak když je blíž, tak se podívám samozřejmě na obličej, jestli se mi líbí či ne. Já myslím, že každá žena má jiný vkus. Některé se líbí nafintěný šampónek jiné mají radši mužný vzhled - já jsem pro ten mužný. Ale nelíbí se mi knír, ani vousy moc nemusím. Nicméně chlap mě vždycky dostane na oči a na úsměv. :-) A pak je tu něco dalšího neméně důležitého - osobní kouzlo, nějaká energie, která z něj vyzařuje, ta mě prostě uchvátí. Jsou kluci, co jsou prostě krásní, upravení všechno, ale vyzařuje z nich něco, co mě odpudí na druhý konec místnosti. A pak jsou kluci, co sice nejsou žádní krasavci, ale sálají něco, co mě k nim úplně přitáhne. :-) Nechceš mi teď na oplátku napsat, co se líbí tobě na ženách?

  • Jako první se podívám do obličeje (schválně neříkám konkrétně do očí, protože hodnotím najednou celý obličej, ne jen oči :D). Něco sympatického v něm musí být, aby mě zaujal. Netvrdím, že musí být krásný, občas zaujme takové to nepopsatelné "něco".
    Pak vnímám celkově postavu. Nelíbí se mi vysušená tintítka, ani moc namakané korby, spíš něco mezi, tak akorát :D
    Pak teda ten zbytek. Miluju na chlapech pevné ruce (to kancelářské krysy nemívají :D) a nemám ráda dlouhé vlasy. Už hodněkrát se mi stalo, že se mi dlouhovlasý kluk nelíbil a nechápala, co na něm ostatní holky vidí, jenže se pak ostříhal a mě div nekapala slina :D
    Taky se mi libí chlapský zadek, ale těch opravdu hezkých moc nevidám, takže by mi s ním musel vrtět před očima, abych si všimla, už jsem ho přestala hledat :D
    A taky by nemělo na chlapovi jít vidět, že tráví před zrcadlem více času, než já. Nějaká úprava je potřeba, ale nic se nemá přehánět.

  • Otázka teď na Tebe ??? Ptáš se nás teď na názory mužů z důvodu toho, že by i Tebe jako osobu zajímalo to, jak vypadáš,oblékáš se a jak působíš třeba na ženy v Tvém okolí ? Dále si z toho pak vyvodíš co děláš špatně či co by jsi mohl popřípadě změnit ??? Z toho co píšeš, tak na mě působíš jako velice inteligentní kluk (muž), který má mozek na správném místě ;-) Pokud něco na té mé otázce bude a zajímalo by Tě, jak my by jsme hodnotily Tebe jako muže, tak šuplup sem s Tvoji fotkou, která Tě doslova vystihuje - Tvé oblečení ve kterém se dobře cítíš, tvůj účes a atd. Z toho by jsme dokázaly Ti napsat co se nám zrovna jako ženám na Tobě líbí a nebo co by jsi mohl změnit. Vím, že je to troufalé po Tobě chtít, ale mohlo by Ti to třeba pomoci a nebo by se Ti zvýšilo ego z té samé naší chváli na Tebe ;-):-D

  • zirafka114.6.2014 13:55

    první věc, čeho si všimnu, je úsměv...to je většinou důvod, který mě přitáhne k tomu zkoumat danou osobu dál...spíše si všimnu usměvavého, ne tak precizně oblečeného kluka než manekýna, který se tváří, že spolkl nadřazeně. jako další hodnotím celkové působení chlapa-jestli pro mě má charisma, nějaké to kouzlo (pokaždé spočívá v něčem jiném)

  • Jak uz napsali jine zeny tady tak u me jsou to take oci a usmev .. muz musi mit jiskru v ockach :-) ...jinak urcite mit smysl pro humor a nebyt suchar ze ho vsechno stve a urcite nee si stezovat na svuj vzhled (prece neni zenska) ..no jinak obleceni urcite ne porad tmave jako smrtak (kluk ktery umi dobre vypadat) trochu barevnejsi styl (ne samponskej - barevnej jak cirkus to rozhodne nee na to spis upouta deti:-D ) .. u me styl chuze takove ty typy ktere se houpu jak kdyby meli tezky zadek a prsa dohromady to me odradi ;-) ..vlasy urcite ne dlouhe a urcite ne kudrnate jak ovecka to se mi nelibi vim ze nekteri muzi si vlasy nevybiraji ale jak je ma kudrnate takvetsinou netusi co s nimi a nechaji si je narust az po zadek :-) ..vousy me odrazuji ale na bradka mensi nevadi ;-) ..postava ne uplne zehlici prkno a ne valici se sudik :-D tak akorat a vyska mi ani tak nevadi ale urcite ne s mensim nez jsem ja (muze byt i stejne vysoky jako ja :-) 172cm-a vejs :-) .. no a kdyz se jeste zamerim na oblicej urcite ne typ ktery vypada jako zaseknuty v puberte akne mastny oblicej a vousy ktere zacinaji rust :-P ..no a po seznameni pokud miluje stejny zanr hudby tak to je plus :-) Asi jsem narocna ale je to tak :-)

  • No ja budu velmi strucna'!:-) ono snad nejde o celkove hodnoceni muze,protoze to nejde! Kazda znas ma nejaky sen a tip a to jestli je v dannou chvily blondak nebo hnehovlasy nebo neplatic alimenttu na tom nezalezi! Jde o vuni tela a kouzlo! Bud to tam je nebo ne:-) nic vic cekat nemuzete8-.

  • venysek29.5.2014 8:41

    Pro mě je důležitý, co ten daný muž vyzařuje, jak se tváří a co tedy vysílá kolem sebe. Ovšem neznamená to, že to musí být jen úsměv, ale prostě "něco", co vyzařuje. A další jsou oči :-) Vzhled nehodnotím, protože není podstatný, jen se mi nikdy nelíbili ti na první pohled hezcí muži. Taky souhlasím s tím, že je důležitý, aby ženě muž voněl, jak nevoní, tak je to ztracený :-) Oblečení, tam je spíš důležitý, aby bylo čistý, celkově, aby chlap nevypadal jako nějak zanedbaný a samozřejmě preferuju vyšší muže, než jsem já, což s mými 164 cm není problém. Z vousů mi nevadí několikadenní strniště, plnovous mě neláká, spíš bych i řekla, že odpuzuje. Řekla bych, že je to hlavně hrozně těžký, člověk může mít svůj typ a pak přijde někdo úplně jiný a ten všechny představy zboří jedním pohledem :-) Jo, ty pohledy :-)

  • tak určitě musí zaujmout, ale on ten první dojem se může po pár slovech dost pokazit. zaujme tím co z něho vyzařuje, pěknýma očima i milým úsměvem. sem teda spíše na muže vyšší (tak nad 180cm) ač sem sama prcek (jen 160cm).nezaujmě mně tintítko - necítila bych u něj ten pocit bezpečí a že když se mi něco stane, zvládne mně unést třeba i do 4.patra v doměbez výtahu. takže štíhlá až plnoštíhlá postava, kldině může být, ale nesmí to být povaleč, co jen doma zasedne na gauč a už se celý den ani nehne.
    nehodnotím muže podle vzdělání - on i člověk s titulem může být celkem omezený blbec, zrovna jako člověk jen s učilištěm může mít široký přehled. musím si s ním mít celkově co říct, muž, který bude jen naslouchat a přitakávat ke všemu co řeknu mně asi po pár chvílích začne připadat když ne nudný, tak spíš jako člověk bez vlastního názoru a přemýšlela bych, zda s takovým člověkem by měl vztah budoucnost.

  • Mě teda na první pohled zaujmou vysocí muži. Bohužel sama měřím 178 cm, tak se mi to nestává moc často. Další věcí která mě zaujme jsou vousy. Líbí se mi víc vousatí chlapi, působí na mě mužněji. A když se k tomu ještě přidají široká ramena, úsměv a tílko, jsem co se týče vzhledu v sedmém nebi :-D
    Taky si musím mít s dotyčným co říct a spoustu plusových bodů má muž za to, když si dokáže udělat srandu sám ze sebe. Spolehlivě mě odradí vulgární řeči a omezenost, to by pak ten chlap mohl být sebekrásnější.
    A z oblečení se mi nelíbí uplé kalhoty nebo naopak kalhoty ke kolenům, obojí mi příjde až odpudivé.

  • dzusinka30.5.2014 18:36

    Pokud mám být povrchní, tak mě zaujme, pokud je chlap oblečený vkusně. Takových je strašně málo. Nemusí být zrovna v obleku, ale vyšisované rifle, tenisky a tričko s potiskem mě odradí. Dál i pokud je hezky oblečený, tak jakmile má špatné/špinavé boty, tak to úplně zabije. Třešnička na dortu je, pokud má moderní hodinky. Opět platí, že celý dojem naprosto srazí, pokud má špinavé ruce, olámané nehty nebo má neupravené vousy, vlasy apod. To je asi tak vše, co hodnotím na první pohled.

  • No je to „kus od kusu“ a já to vezmu z jiného soudku. Jsou to „kraviny, malichernosti, ale... za vypsání to stojí :)

    Vadí mi, když má chlap sandále a v tom ponožky a má vytažené až někam do lýtek , to je fakt hnus. nebo nevyčištěné boty. :D (jo to je první čeho si všimnu BOT) neupravené ruce, špína za nehty atd, pokud má delší vlasy, tak když je má neučesané, (myslím tím vyloženě nečesané... ne že by měl vlasy mít furt jak z cukru, ale prostě všichni víme jak vypadají nečesané vlasy , že. )

    Nechápu na chlapech to, že neumí odporovat matkách (těm jejích) remcá to, jak jim matka do všeho kecá, ale do očí ji to žádný neřekne, stěžuje si jen nám přítelkyním/manželkám :)

    to jak musí jíst večer u televize... člověk uklidí, umyje nádobí, utře. Ráno vstane a sbírá po celém obýváku talíře, sklenku od kafe atd. kruhy od hrníčku na leštěném stole, jelikož si milostpán zapomněl dát pod to talířek a jak koukal na televizí vyhodil hnáty na konferenční stolek nakopl hrníček a celé to svinstvo z hrnku vycintal na stůl, utře to do své nohy a čučí dál místo toho aby zvedl zadek a šel to omyt.:-D


    ale zase miluju na něm, jak se umí dvořit, lichotit, chválit jídlo i když je knedlík gumovej a omáčka hnusná :D ale co asi nejvíc na něm nenávidím je : “ Já můžu, ty ne! “. (ale je mi jasné, že to dělá každý chlap) :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 577 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist