Co na kašel

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27231 24.3.2013 18:00

Ahoj holky potřebovala bych poradit jak malé ulevít od kašle v noci mi začla kašlat jak tubera,měla i horečky ted už nemá sedí ji to na pruduškach(jak kašle štěka jak pejsek)je uplakana nic ji nebavi atd..máme 19měs ..co ji muzu dat aby ji to pomohlo zítra ráno frčíme k dr..děkuji za info..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • s kašlem neporadim, ale hlavně pozor na ty horečky, speciální pedagožka mi nedávno říkala, jak málo maminky vědí, že spousta postižení vzniká z horeček v ranym dětství. takže pozor na to.

  • tak to jsme na tom stejne. Mame 18 mes. Maly mi v utery chytl rymu tak jsem si rikala,ze to je ok, v patek navecer zacal kaslat a ja davat sirup Thymomel a oscillo a moc nepomaha, taky posupajdime zitra k DR. Porid si domu nejaky ten sirupek na kasel, mame thymomel,ale nam nepomaha, tak se treba porad s DR.

  • Já mám výbornou zkušenost se Sinecodem kapky proti kašli a můžou ho děti už od 2 měsíců. Jinak zvlhčovat vzduch, dostatek tekutin, zvýšená poloha. U doktorky se určitě ukažte, ať si ji poslechne. Až se kašel změní v produktivní, vlhký,je třeba ho naopak podpořit, aby to šlo hezky ven a tlumit kdyžtak jen na noc.

  • Podle toho co popisuješ, tak to vypadá na laryngitidu. U té platí : Vlhčit vzduch v bytě (rozvěsit mokrá prostěradla kolem postýlky, ručník na topení....) a teplotu v místnosti snížit (ideálně na 19°C). Léky Ti asi doporučil už doktor. Moje osobní zkušenost je, že kašel si stejně odejde, kdy chce a volně prodejné léky tomu moc nepomůžou :-( - syn měl období, kdy kašlal prakticky od podzimu do jara (a jiné potíže neměl). Tehdy jsem ho "léčila" inhalacemi Vincentkou nebo Mucosolvanem (na radu dr.).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist