Co mám dělat? Jak se toho zbavit?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55551 7.1.2013 1:05

Dobrej ...nedávno jsem měla poměr z 2 klukama ,neberu prášky a měla jsem s ni ma sex bez ochrany ... vždicky to dostávám 30 až 1 ale tento měsíc jsem to ještě nedostala minulej měsíc jsem měla spoždění a dostala jsem to až 4 tak jsem si myslela že to dostanu také 4 ale nic porát jsem to nedostala a už se bojim že bych mohla být v tom... sice nemám žádné nevolnosti ale vím že každá žena to má jinak. Zítra si chci koupit těhotenský tes pro příípad ověření... ale co když nebude negativní ... rodiče o tom nevědí a já jim to říct ani nechci... a na potrat bych neměla peníze jde to nějak potratit samovolně? jeslti jo tak jak? jsem zoufalá a dost se kvůli tomu trápím .....vím že jsem hloupá a oba o tom vědí ... ale už si nevím rady ...dost se bojím a jsem už nejistá :( poraď te mi ně co prosím!!! :(
Předem děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zpoždění mohou dělat i nervy. takže kup si test a pokud bude negativní, hod se do klidu a ms dorazí.

  • Ahoj :-) prosímtě na co si myslela?sorry ale si nezodpovědná.koup si ten test a když bude pozitivní tak utíkej na gyndu tam ti určitě poradí různé alternativy.(kolik ti je? doufám že aspon 15:-D)

  • venysek7.1.2013 8:06

    Nejdřív si udělej ten test a pak přemýšlej, co dál. Jestli jsi nebo nejsi těhotná, to ti tu nikdo nepoví a pokud bys byla, tak zapomeň na jakýkoliv domácí potrácení, to bys mohla tak akorát ublížit sobě. Doktor ti případně poradí další možnosti, ale než ti ukáže test, na čem jsi, tak nemá smysl panikařit. Hlavně se zamysli nad svou nezodpovědností a přístupu k ochraně..

  • Ach jo, myslela jsem si, že děvčata v dnešní době jsou rozumná a při styku se chrání. Všude se o tom mluví a píše. No, když už se to stalo, kup si test. Pokud ti ukáže, že jsi těhotná, zajdi co nejdřív na gyndu a tam se poraď, co dál. Jestli ti ještě není 18, což si myslím, že ne, tak to budeš muset rodičům říct. Držím pěsti, ať to dopadne dobře a příště budeš vědět, že se máš chránit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist