Co mám dělat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #12645 19.3.2011 11:54

Dobrý den. Mám takovej dotaz. Se svým přítelem sem měla pohlavní styk asi už tak po třetí a pořád mě to bolí a celkem dost krvácím. Potřebovala bych poradit čím to je celkem mě to štve a nevím co mám dělat. Předem dekuju za odpověď.

Děkuju za rady. Jde o to že moje poprvý který sem zažila asi před 3 rokama tak bolestivé a krvavé nebylo, to taky bylo zatím naposled a ted po třech letech s mým novým přitelem se stalo tohle. Ale tedka to bolí celekem dost.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak první věc je, jestli při tom si dostatečně vlhká, někdo i pokud se vzruší není dostatečně vlhký na to, aby ho to nebolelo, proto ti doporučuju zkusit třeba lubrikant, jako nedala bych na něj už dopustit, vážně je s ním všechno mnohem jednoduší i když to třeba není taková romantika :) to by mohlo vyřešit i to krvácení, protože jestli to bolí tak tě tak vevnitř může dřít a ty pak krvácíš. Jinak mě to také zezačátku dost bolelo, ale hodně záleží právě jak často a jak hodně promazaní :)

  • Moje poprvé bylo opravdu hodně krvavé i bolestivé. Pak mě to ještě nějaký čas dost bolelo a občas jsem trochu krvácela. Některá to máme lepší, některá horší, v tomhle případě to chce čas. Samozřejmě to může být i nedostatečnou vlhkostí, ale to by nejspíš zaznamenal i partner. Zkuste lubrikant a třeba si před samotným sexem dopřej jeden orgasmus, to tě tak celkově uvolní .)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist