Co koupit za dárek pro 5let a 2let dítko k narozeninám?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #169345 5.7.2014 14:30

Ahojky, mím synovcům teď bude 5 a 2 roky, Vůbec netuším, co jim koupit za dárek. Jejich mamka mi neporadí :-( pokaždé (ať narozky, nebo vánoce) tak mi řekne, že sami mají problémy. Že mám něco vymyslet a ona mi řekne, jestli jo, nebo ne.... Je těžké něco vymejšlet, když mají sprominutím každou kravinu. Holky, fakt mají mlný pokoj hraček, a to ještě mají odnešené nějaké u prarodičů a nějaké ještě skované, protože to nemají kam dát..... Celkově nevím, co vymyslet.... Asi nějaké vzdělávací, ale co? Nemáte nějaké nápady? Děkuji za každou radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě teď napadá akorát nějakou knížku - pohádky nebo vzdělávací pro děti, pak třeba nějaké tvoření (je to spíš pro holky, ale třeba bráchu to taky strašně bavilo) - foukací fixy apod. Pro kluky jsou třeba stavebnice, autodráhy... A nebo pro celou rodinu nějakou společenskou hru.

  • Agnes.S5.7.2014 15:10

    já dětem dávám chodníkové křídy, omalovánky s pastelkami, plastelínu, sešity s úkoly, kam se dolepují samolepky, to baví snad každé dítě, je s tím vždycky úspěch. Nedávno jsem synovi (3 roky) koupila sadu na tvoření s pískem Moon Sand (nevysychající) a i ten můj neposeda u toho vydržel celé odpoledne, když venku pršelo. Dětem. které mají hodně hraček bych už další nekupovala, je tam dost reálné, že mezi ostatními úplně zapadnou. Nebo u nás je super hračka větší plastikové letadlo a auto, které se dá kompletně rozebrat a pomocí velkého plastikového dětského šroubováku se to dá zase všechno snadno složit pomocí matiček a šroubků.

  • Jak píšou ostatní, asi bych taky zvážila nějakou tu pohádkovou knížku, protože jestli mají tolik plyšáků, tak toho moc není už na výběr :D .. Ale určitě by bylo hezké je někam vzít (nejspíš i s rodiči) třeba jim zaplatit vstup do nějaké ZOO, Dino parku, kolotoče nebo třeba do cirkusu. :) ..Když už mají všechno, tak by mohly mít nějaký zážitek. :)

  • Knížky. Těch není nikdy dost a pokud si dáš záležet s výběrem, bude to moc fajn. Nebo teď se hodně prodávají pohádky na CDčkác (pro to starší dítě)...

  • Ahoj, já mám syny 7 a 4 a oba baví stavění s kostkami :-) . Mají různé stavebnice a k letošním Vánocům mám vyhlédnutou tuto stavebnici https://www.wiseelk.cz/wise-elk-draci-hrad/ a myslím si, že z ní budou mít radost. Starší si pořád hraje s vojáky, tak bude moc hlídat hrad :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist