Co koupit příteli k vánocům?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #340434 23.10.2016 18:16

Ahoj holky co kupujete chlapům k vánocům?:) taková ta klasika jako voňavka třeba je jasná,ale něco originálního co by mu udělalo radost? Vím že je to individuální ale i tak..přemýšlela jsem mu koupit spodní prádlo od Calvina ale ještě nevím..nějaké nápady nemáte ještě?:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jaaaj to je tezke, zalezi to na jeho zajmech :) My uz si hodne i s pritelem i v rodine davame zazitkove darky :) Nejak jsme prisli na to, ze clovek ma materialne vlastne vsechno, a co nema, sam si koupi, tak si davame ruzne "XXX na zkousku", pobyty - poznavaci i wellness apod. :)

  • terryk23.10.2016 18:37

    Přesně, záleží na zájmech. Ale co třeba predplatne nějakého casaku? Sportovni výbavu, nějakou legracku, která ho určitě rozesměje, atd.

  • Francy23.10.2016 20:33

    Pro přítele mě zatím napadají ponožky od ,,Klubu pánů z ponožkovic,,. Dál vím, že u mamky má prasátko, kde sbírá nové 10,-, 20,-.. a jelikož už bydlíme spolu, tak bych mu mohla sehnat keramické prasátko k nám domů. Dál jsem tam myslím měla lístky na koncert (ale to se spíš hodí na narozky), teď jsem mu k narozeninám kupovala malý obraz od malíře, kde je červená Vespa, je to milovník, sběratel a opravář motorek, takže možná i vymyslím něco v tomhle směru. A pak klasika balíček z drogerie, možná se mi zalíbí nějaké tričko. Loni jsem kupovala nahřívací polštářek a kalendář Oprásků :)

  • Martasek8923.10.2016 19:04

    Manzel je Simpsonofil. Takze prvni darky byly treba osuska nebo deka s Bartem, atd :-)

  • Přítel je IT takže každý rok vždy něco takového. :D Někdy taky hry, ale zážitky u nás tedy frčí plnou parou. Poukázky do restaurace, zážitkové prázdniny, poukázky do wellnesu, konzerty, permanentka do posilovny, doplňky k počítači,...

  • Já to minulý rok vzala prakticky, jelikož je partner spíš lesník, určitě mu nový traktor nebo vlečku/štípačku nekoupím, ani mu brigádníka v těžbě dělat nebudu, tak dostal nový batoh, nový trička/svetr/ponožky a pak erotické pomůcky, když ho budu zlobit :-D, ty mu vykouzlily úsměv na tváři. Letos přemýšlím nad osobním kalendářem s rodinnými fotkami do pracovny na stůl a dál mě zatím nic netrklo :-p .

  • novaklen1331.8.2020 20:43

    Já si teda myslím, že vůbec špatný nápad není ani vsadit třeba na nějaké zážitkové dárky. Sama dost uvažuji nad tím, že svému partnerovi letos k Vánocům nějaký takový dám. Už jsem se po nějakých i dívala a špatně nevypadají třeba ty, co mají tady: https://armik.cz/army-shop-kategorie-zazitkove-darky/ Myslím, že něco z toho by se mu určitě mohlo líbit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist