Co koupit na zimu

Otázku položila: Machu 16.9.2017 7:23

Mám menší a trošku blbý dotaz. Dítě mám dubnové, ale tak nějak nevím co koupit na zimu. V dubnu jsem to řešila zavinovačkou a nebo kombinézou, ale to byl v korbě a teď v zimě už bude ve sporťáku. A tak nevím, jak přibližně oblékat malého když bude třeba -5 nebo +5 ? Mě je teplo pořád, takže podle sebe se nějak řídit nemůžu. Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk16.9.2017 8:15

    Řeším totéž, akorát s větším dítětem. Určitě kup zimní fusak, kombinézu, nějakou teplou, nepromokavou a neprofoukavou. Punčocháče, teplý fusky, zimní čepici přes uši a s tkaničkou pod bradu, rukavice palcáky.

  • sisterrys16.9.2017 12:56

    Mám syna narozeného v květnu 2016, část loňské zimy byl v hluboké a část ve sporťáku. Měl fusak a do toho flísovou kombinézu, na tu jsem podle počasí dávala ještě teplou fleesovou mikinku, na nohách pdo kombinézou punčochy a teplejší ponožky. Bundu jsem neužila, ale měla jsem ji taky. Teplejší kombinézu jsem měla taky, ale v zimě jsem ji měla do fakt extrémních mrazů, víc jsem ji používala na jaře bez fusaku. Fusak doporučuji i na chladnější podzim a jaro, vrzla jsem ho do něj jen v punčoškách a minikě, žádné štráchy s oblíkáním ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist