Co když nemám sex za nějaký vrchol blaha?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #322543 17.9.2017 3:25

Ahoj, jsem jediná, kdo nemá sex za tu nejvíc super věc? Vím, že teď zním asi jako nějaká frigidka, ale i když jsem byla s, nyní ex, klukem, tak jsem moc potřebu to s ním neměla dělat. On byl jako zas naopak takový, že ten měl v hlavě snad jen to a absolutně to nechápu, protože já si to zas tak moc neužívala. Máte to někdo taky tak? Nebo je to tím, že to třeba ani neuměl? Vždycky mi přišlo, že to absolutně neumí a nešlo mu mě vzrušit. A ne, nejsem na ženy :D To jsi jsem víc než jen hodně jistá. Spíš si říkám, že bych se bez toho na nějakou delší dobu obešla. Je to divné? Samozřejmě, že mi to je příjemné, ale nevím, mám dojem, že se mi to nelíbilo, kvůli ex. Když jsem si to dělala sama, přišlo mi to tisíckrát lepší. A prosím, nebuďte nepříjemní, chci jen normální názor. Docela je to pro mě důležité, děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik17.9.2017 9:49

    Ahoj, rozhodně je to o chemii. Jak již napsala slečna výše, ex tě prostě nevzrušoval. A až poznáš někoho kdo tě bude vzrušovat, bude po frigiditě. Klidně si dej od sexu pauzu a počkej si až to bude to pravé. Rozhodně tím nic nezkazíš. Zatím můžeš na sobě zkoušet sama, co se ti líbí a co ne a to pak můžeš nového partnera naučit, aby jsi z toho měla skvělý zážitek.

  • Ahoj, ano, hodne záleží na tom, jak tě ten chlap umí vzrusit , takže zatímco s jedním si připadás jako frigidni, s druhým to budeš naopak chtít porad... Já myslím, že to není nic neobvyklého

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist