Co kdyz ma milenku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402094 10.6.2019 18:19

Bojim se ze muj muz nekoho ma.Mam ho moc rada a jinak je nam spolu dobre.Nehadame se,spime spolu,smejeme se..Ale on je proste strasne ma zensky.uz jednou jsem mu prisla na to,ze si posila s nejakou pani nahe obrazky😢Teda ne ze bych mu nekam lezla ale chtela jsem se na pocitaci podivat na pocasi a skocila na me sex seznamka..Odpustila jsem mu..Ale je to uz dva roky a ja mu neumim verit..Co byste delaly?Vim ze kdyz se zeptam bez dukazu tak mi rekne ze je to nesmysl a ze me miluje..tak to bylo i minule..Ale kdyz mu vlezu do mobilu tak to ublizi me😢Jinak je to super chlap.Stara se o me i o me deti,stavime domecek,mame stejne zajmy..Ale on asi nevydrzi mit jen jednu zenu😕Nevim co si pocit..Jsme spolu 6 let..

  • 11.06.2019 13:04:37 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co si budem nalhavat, jsou typy chlapu, kteri si mysli, ze nevera je jediny zpusob jak udrzet dlouhodoby vztah. Ono to tak pro ne asi i je. I chlap, o kterym si zenska mysli, ze by ji nikdy nepodvedl, tak je casto podvadena. A co teprv ta, ktera to o svem muzi vi.... myslim, ze o tom jsi mela premyslet driv, nez sis ho vzala a mela deti. Vsak jsi vedela do ceho jdes. Tak ted se musis zamyslet, jestli je opravdu tak skvely abys dokazala tolerovat jeho nevery, zavirala nad tim oci a prehlizela to i ve chvili, kdy na tebe zacnou vykukovat dukazy, a nebo se na to vykasli. Ja sama bych na tohle nebyla. Ale ja bych s takovym chlapem nevydrzela ani tech 6 let, vydrzela jsem to jednou rok a pul... a do ted to ve me nechalo jakysi trauma. Ja jsem nedokazala zavirat oci. Ja jsem videla milion drobnych dukazu vsude a on ani nezapiral.

  • Ahoj.. Řeším stejný problém, ten můj se táhne už déle, mám i důkazy nahé fotky atd.. Stejně nic nepomohlo, nezmění se. Momentálně hledám bydlení a utíkám..

  • macicekkajik10.6.2019 19:04

    Bohužel, někteří chlapi to tak mají, "že jsou to lovci". Sex jinou ženou berou jako zpestření k životu. Je to prostě vzrušení navíc a sex si užijí jinak než s partnerkou. Nejde o city, jen o to vzrušení. Ale mi ženy to prostě bereme jinak. Nezbývá nic jiného než buď mu to trpět nebo se sním rozejít. Jsou páry, kdy žena ví, že chodí i za jinými a ta mu to trpí, protože ví, že by od ní neodešel, protože ji miluje. Záleží pouze na povaze ženy.

  • Já třeba x let nevěděla, že se EX s někým tahal. Žili jsme spolu dlouhé roky, plánovali svatbu, pár týdnu před svatbou přišel z tím, že se rozchází. A po pár týdnech jsem přišla na to, že vlastně z důvodu, že jednu milenku zbouchl.
    A kdybych už tenkrát v době, kdy jsme spolu byli, zjistila, že má jiné, tak bych to utla já. Já en byla husa, které mu doma vařila, uklízela prala... a on na "služebkach" prostě byl s jinýma. Dle toho co jsem po rozchodu zjistila, jich měl fakt mraky.

    Neříkám, že to takhle je i u vás, ale pokud bych už tenkrát přišla na to, že se mi jednou s někým tahal, tak bych odešla já už tenkrát po roce vztahu, a ne žže jsem byla slepá víc jak 9 let,...

  • Takový chlap se nezmění, hold je to samec a potřebuje to... Sex a věci s tím spojené jsou pro něj kolikrát důležitější jak rodina w:O= žila jsem 6let ve vztahu kdy mě chlap podváděl... Bohuzel jsem furt odpouštěla protože jsem milovala. Ale jsem názoru že když to udělá jednou udělá to víckrát. Pro tebe to bude akorát život ve stresu. A budeš si myslet své. A takový vztah nemá smysl i když všechno klape. Pro chlapy je to snad asi nějaký adrenalin který potřebují...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist