Co když budu malá?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196336 13.7.2020 23:18

Zdravím . Nevim jestli tahle otázka patří do téhle poradny,ale naposledy jste mi moc pomohly,za to vám děkuji. Trápí mě to,že podle kalkulaček výšky budu v dospělosti malá. Už teď ve třídě patřím k těm malým,smějou se mi a je to trapný. Mám to z mamky strany. Je mi 12 a měřím 158-60cm. V dospělosti prý budu mít cca 164. to je málo. Nevíte jak by jsem mohla víc vyrůst? Nebo alespoň nějakou útěchu,jak se s tím vyrovnat a zbavit se posměchu. Chci být vysoká. Děkuji předem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    zkus se na to podívat jinak. U holek je hezčí, když jsou menší, než když mají dva metry, navíc se to líbí i mužům. Já mám 150 cm, takže jsem vždycky všude nejmenší, ale nikdy mi to nevadilo:-) Se svou výškou nic nenaděláš, je úplně zbytečné se s tím nějak trápit a řešit to. Nauč se to brát jako svou přednost ;-)

  • dancewomen14.7.2020 8:46

    Ostatní vycítí tvojí nejistotu.Příjmi se taková jaká jsi.Já mám v dospělosti 152cm a nikdy jsem s tím problém neměla,ale já to vždy brala jako svou přednost.Mám 2 děti a manžela,s kterým jsme už 15 let.Tak hlavu vzhůru!

  • Co je malé, to je milé ;) Ale teď vážně. Já mám 175, a mám problémy sehnat padnoucí gatě, nevlezu se na sedadlo v tramvaji a v autobuse... A v práci musím pomáhat holkám sundávat těžké krabice z výšek, protože patřím k nejvyšším pěti holkám u nás. Mít průměrnou výšku (což těch 164 je) má plno výhod ;)
    Děláš nějaký sport? V gymnastice máš výhodu, když jsi menšího vzrůstu, v plavání taky, v lyžování taky.
    Další věc je, že ta kalkulačka nemusí být přesná a můžeš se vytáhnout, to záleží na tvém těle a jeho produkci růstového hormonu.

  • Jak píší ostatni-prijmi sebe sama jaká jsi a hledej v tom pozitiva. Je to věc se kterou moc nenadelas.
    Já sama mám 160cm, dcera 164cm a ani jedné nám to nevadí. Chlapi maji spíš tendenci pomoci malé ženské než vysoké, mají pocit že potřebuji více ochraňovat.
    Nad 160cm to už opravdu není žádný problém, do 160cm budeš casto připadat mladší, což se později muze hodit.

  • Ahoj, já to Měla stejně. Pořád jsem chtěla být vysoká. Nakonec mám 165 cm a nikdo se mi nesměje. Navíc 164 je úplně v pořádku na holku.
    A kdyby jsi chtěla někdy být vyšší, tak jsou boty na podpadku, platformě....

    Na výšce nezáleží, snad jen u některých sportů.

  • Ta výška je úplně v pohodě. Mě je skoro 40 a mám 159 cm. Nikdy jsem s tím problém neměla. Dokonce kolegyně v práci je ještě menší než já (a o 5 let starší).
    Výška 164 plus mínus je podle mě úplně pohodička :)
    Mám třeba kamarádku, která je vysoká a vzala si chlapa, který je o hlavu menší. A taky to nikdo neřeší ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist