Co k Vánocům

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425875 4.12.2020 15:26

Ahoj, jsou Vánoce a asi všichni teď řešíme jednu věc, hlavně teď když všechno otevřeli. Co k Vánocům. Skoro nic me nenapadá, protože když se všech zeptám, tak odpoví, že jim to je jedno nebo neví. A tak si lámu hlavu s dárky pro rodinu (taťka, mamka a ségry). Je mi 15 a fakt nevim. Nemáte někdo nějaké tipy prosím ?? Nebo něco pro inspiraci ??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Segram konjakovou houbicku na cisteni pleti, mamce klidne taky, tatkovi nejakou knihu k jeho zajmum?
    Hodne zalezi co radi delaji, pak bych dokoupila neco ke konickum..

  • Třeba něco dobrého k jídlu, co má segra ráda, a co má dlouhou trvanlivost. Já pro ni mám 3 ořechová másla, má je rada, tak jsem vzala různé příchutě:-)
    Taky si vybrala boty a nějaké oblečení, tak se ji zkus zeptat, třeba na oblečení. Třeba by ti řekla ze ji chybí svetr, nebo rifle či plavky. Určitě její vkus znát budeš, tak ji něco vybereš:)
    Rodičům něco do kuchyně klidně dohromady :) Mě řekli ze potřebují nové pánve, ze už jsou poškozené. Tak se podívej do kuchyně a zjisti, co by bylo dobré pořídit nové. Třeba vím, ze máme 5 talířů - 3 z jedním vzorem a 2 s jiným. Tak budu kupovat novou sadu talířů, at máme všechny stejné. Nebo nějaký přístroj do kuchyně - nový robot, tycový mixér, smoothie maker, zmrzlinovač...
    Myslím, ze pro rodiče je lepší vymyslet něco praktického, než “vyhazovat” peníze za kraviny, protože té nic nenapadá.
    Ale klidně můžeš podle jejich zájmů, jak už tu bylo zmíněno - knihy k jejim zájmům, polštář, hrnek, tricko s potiskem k jejím zájmům - to vždy potěší 😊
    Pro mámu bych řekla klidně nějakou pěknou, obrázkovou kuchařku.
    Nebo pro rodiče vstupenky na koncert, jestli víš o jejich společné oblíbené skupině, nebo do divadla či kina jestli chodí rádi.
    To stejný pro segru, třeba máte rádi stejného zpěváka, tak dat vstupenky a pak jit spolu:-) To už jsem taky kolikrát dala jako dárek ☺️ Nebo také permanentku do posilovny, welness, na bazén.
    A taky super dárek pro holku/ženu je POUKAZ👌🏻podle zájmů.
    Na masáž, tetování, kosmetiku, nehty, do kavárny, restaurace, oblíbeného obchodu - oblečení, zdravá výživa, drogerie, či e-shopu. Ať si tam mamka či ségra vybere sama, co chce:-)
    Klidně se ptej, ráda ještě poradím. Napiš zájmy a zkusíme něco vymyslet. :-)

  • Kuliskova2.11.2021 0:29

    Letos chci být připravená dostatečně předem, takže jsem už začala řešit v předstihu dárky na Vánoce. Pro manžela i syna jsem objednala chytré hodinky, které se dokáží tvářit i jako normální hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-silentwatch-4-pro-stribrna-s-hnedym-kozenym-reminkem-silikonovy-reminek/ , takže jsou vhodné i na formálnější příležitost, ale přes to jsou to i plnohodnotné chytré hodinky.
    ,

  • evzeniesmetana13.12.2021 15:23

    Holky ja kazdý rok koncim u parfémů https://yesparfemy.cz/parfemy/178016-chanel-allure-toaletni-voda-w-objem-100-ml.html nemate prosim originalnejsi napady? Uz fakt nevim, co kupovat

  • JanaK2027.7.2022 16:19

    Každý rok řeším vánoční dárky online, jelikož je to pro mě samozřejmě pohodlné a nemusím obcházet obchody. Stejně musím nakoupit manželovi a synům nějaké oblečení, což je už tradice, a tak každý rok sháním pánská trička a synovi alespoň jedno tričko s potiskem. Nejlepší zkušenost mám na stránkách https://www.uncs.eu/c/panska-tricka/16, kde si vždy vyberu.

  • Taky si každý rok lámu hlavu nad tím, co komu koupit a co by měli koupit mě. Ani jedno nikdy nemůžu vymyslet. Rodičům dávám jen drobnost, ale s přítelem si dáváme hodně dárků. On mi toho vždycky nakoupí tolik, že se pak stydím, že toho mám pro něj málo. Tak budu taky ráda za každou inspiraci. Letos ale vím, co bych chtěla, a to tento náramek https://www.trzistestesti.cz/sperky/naramek-neco-noveho-pozlacene-stribro/ . Má ho kamarádka a je nádherný, tak by mi stačilo, kdyby mi koupil jenom ten. Už dlouho jsem se tak netěšila na Vánoce jako letos :-D .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist