Co k Vánocům

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379014 11.12.2017 17:25

Ahoj chtěla bych se zeptat co kupujete kamarádkám k Vánocům protože ja jsem úplně ztracená děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tedy nechápu za co mají holky mínusy. Taky dávám jen rodině. Kdybych měla dát každému známému dárek tak je to na půjčku. S ostatními si popřejeme hezké Vánoční svátky ochutnáme od sebe cukroví, zajdeme na svařák....

    Byli časy kdy jsme si s holkama dárky dávali, ale vzhledem k finanční situaci studentů to většinou byli krámy co končili na dně šuplíku. Ocenili tak ještě kosmetiku, šperky... ale samozřejmě tu co používají nebo ještě lepší.

    Přijde mi lepší si spolu někde užít vánoční atmosféru než tíhnout k dárkům. O tom Vánoce nejsou, ale k tomu člověk musí dojít s věkem. Tak šup sem s mínusem. :-D

  • terryk11.12.2017 18:17

    Nic:-) kupujeme jen v rámci rodiny, kdybych nakupovala ještě pro kámošky, přišla bych na mizinu a určitě ještě na někoho zapomněla:-) nebo bych všem dala nějakou totální hovadinu, kterou hned po příchodu dom hodí v lepším případě do kouta:-)

  • My jsme si s kamarádkami dávaly vždycky nějaké drobnosti, jako třeba oblíbené dobrůtky nebo tak, ale letos tuhle tradici kvůli kovidu musíme přerušit. U nás doma to finančně zvládáme jen tak tak, a to nám ještě vypomohla vánoční půjčka od https://www.lendnow.cz/ . Doufám, že příští rok budou věci zase v normálu.

  • Bertikova29.11.2021 17:20

    Letos jsem to měla opravdu jednoduché, protože přítel si sám řekl, že by chtěl chytré hodinky. Vybírala jsem je teda dlouho, protože nabídka je opravdu velká. Nakonec jsem mu však koupila pěkné chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-silentwatch-4-lite-cerna-s-cernym-kozenym-reminkem-silikonovy-reminek/ , které mají spoustu funkcí. Opravdu pěkně designové chytré hodinky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist