Co k 1. narozeninám neteřince?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34381 7.2.2012 20:29

Ahojky maminky, chtěla bych od vás radu, co pořídit neteřince k 1. narozeninám? Nechtěla bych žádnou kravinu, ani nic s čím by si ještě nehrála - chtěla bych něco co by jí rozvíjelo mysl, zručnost a tak, nemáte nějakou zkušenost? Děkuji moc za nápady :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko7.2.2012 21:20

    Pravdou je, že dcera začala hračky vnímat a doopravdy si s nima hrát teprv asi 2-3 měsíce po prvních narozeninách. Teď jí je rok a půl. Pro inspiraci - co za posledního půl roku zaujalo mou dcerku: klasické kostky (jedno jestli obrázkové nebo ty barevné tvary), magnetický rybolov, sada barevných kelímků od největšího po nejmenší (skládání buď na sebe jako věž nebo do sebe), klasická navlékací pyramida z kroužků na tyčku, můžeš zkusit motorický labyrint, kde se po drátkách posouvají korálky, dále magnetická kreslící tabulka. Miluje dětské knížky - možná bys našla třeba nějaké hezké leporelo třeba o farmě i se zvuky zvířátek, to je takové hodně interaktivní. Knížky jinak u nás jedou jakékoliv, stejně tak zůstávají její největší obsesí míče jakékoliv velikosti či materiálu. :) Jinak k prvním narozeninám dostala svou první panenku s měkkým tělíčkem, na které se naučila rozeznávat části obličeje a těla. Klidně třeba hned mrkací - dceru fascinovalo, jak zavírá a otvírá oči.

  • Tak náš malý dostal třeba hracího pejska od Fisher Price a už jsme ho pak museli schovávat, hríl pořád a druhý se s ním vyblbl, dokonale taky, dražší ale výborný je od nich stoleček, taky hrací a jinak u těhlech prcků letí odrážedla všeho druhu...jak se pomalu učí chodit, je to pak vděčná hračka

  • mám doma ročního syna a nejoblíbenější hračky jsou jakékoliv balonky, kostky-plastové, dřevěné, autíčka a hlavně hračky, co vydávají nějaké zvuky (vkládačka tvarů, které odmění zvukem, miluje hrající mobil, knížečku, kde jsou na obrázcích zvířata a když je zmáčkne vydávají zvuky, plyšového psa co štěká a teď je vyloženě zblázněný do hrajícího Čmeldy a Brumdy ze Včelích medvídků-co mám známé, má to snad každé dítě a jsou všude oblíbení). Odrážedla a chodítka ho neberou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist