Co je to?:O

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70738 3.9.2012 22:21

Ahoj holky,od soboty se mi tam dole jak na pyskách tak dnes i na vnitřní straně stehen,udělaly takové jakoby puchýřky,ale nejsou ničím naplněné,je to jen odchlíplá kůžička,je to velké asi jako nehet na malíčku ale strašně to pálí, na těch co mám od neděle už malm stroupky.ale stejně kdyz si vezmu ryfle,tak co krok to naříkání:X A nevím jestli s tím náhodou nesouvisí i tohle,tak před týdnem,se mi udělal bolák na čele,neměla jsem tam žádnéj pupínek nic,jen se mi začala odloupávat kůže;/a jen kdyz jsem to nechtěně namočila vodou a pak na to ďábla začal se mi sloupávat další kousek,ted to mám 2 cm velký a vypadám jak máčo:X nevím jestli to spolu nějak souvisí,ale nevíte co to může být??:O napadla mě jedině lupénka ale nevím,ale můj taťka má lupénku,tak by to zase tak vyloučené být taky nemuselo...:)děkuju za pomoc a rady:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)




  • To zni jako herpes, teda, opar, jenze ten snad nepali. Ten stroupek po nem, nelechta tak trosku? Hele, zkus tydeni cesnekovou kuru, rano a vecer jeden poradny strouzek cesneku zapit hodne vodou. Uziva se hodinu pred jidlem rano, dve hdodiny po poslednim jidle vecer. V poledne se pred obedem vezme silnejsi probiotikum, to beres i tyden, dva po te tydenni ukoncene kure s cesnekem. Aby se ti zahojily puchyrky, tak me napada kombinace olivoveho oleje s kapkou tea-tree oleje, je to hojive a snasi to i spaleniny, jen to teda asi bude trochu palit, jenze to zmizi lip a rychleji. Asi bych se nesnazila to prelepovat, nebo chodit na slunicko, protoze to by se herpes krasne rozlezl. kdyz se ti nebude chtit do te cesnekove kury(ale vrele doporucuji), tak si dej mesic probiotic a hodne vitaminu z B-ecckove rady;-). Nebude to tak rychly leceni, ale pocitis ulevu.

  • petulinkaa134.9.2012 7:32

    Vypadá to na genitální opar,ale to by te zacalo bolet,pak se vytvorili puchyrky a konecna faze je svedeni,ja s tim marodila cely duben a to už nechci nikdy více :-/ desny,nemohla jsem nic :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist