Co delat, kdyz osuska nesaje?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #256327 15.1.2019 0:14

Dostala jsem od mamky k vanocum krasne mekoucke osusky, ale nedaji se pouzivat. Vubec nesajou :(
Mate nekdo nejaky tip, co s tim? Uz jsem je 3x vyprala a furt stejne... :(

Jeste doplnim, ze u nas doma kvuli ekzemu avivaz nenajdete a pradlo susime v susicce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jojo, vyvařit občas pomáhá, ale ne vždy. Já například měla doma nedávno ručníky, které jsem zkoušela vyvářet asi třikrát a vůbec to nepomohlo. Nakonec jsem je tedy vrátila zpátky do skříně a z https://www.emako.cz/rucniky-2/ si raději objednala nové.

  • janalab15.1.2019 1:47

    Z jakeho jsou materialu? Bavlne by susicka mela pomoct. U latkovek (plenek) byla rada jen ono vicero prani. Zkusila bych jeste treba ponorit do octove lazne a nechat par hodin v tom.

  • Mamka vždy říkala, že je potřeba nové ručníky/osušky párkrát vyvařit, pokud hned nesajou. Ale mám taky jednu osušku, která je dobrá jen na opalování u vody, přestože jsem vyvářela pořád dokola a nic se nezměnilo. Prostě "zlatá Veba".

  • zakewka15.1.2019 9:01

    Zapnout aspon 2x na vyvarku a mezi tim vyzehlit. Jestli nepomuze ani to tak jedine prat dokola do zblbnuti. Taky mam takovou sadu rucniku, co se zacala chovat jako rucnik az tak po 10 vyprani..

  • MagdaRadilka829.2. 5:53

    Jestli ručníku nepomohlo ani praní a sušení, tak ho vyhoď. To je ručník k ničemu. Já jsem myslela, že dneska už se takové nesající ručníky neprodávají. Já jsem je viděla jen jednou. Manžel je dostal kdysi od tchyně do výbavy a i když jsem je prala snad 5x, tak pořád nesály :-D . Ručníky si objednávám jenom zde https://www.jahu.cz/ a nikdy se mi nestalo, že by nesál :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist